Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Outlander 2014

AXN aduce, în premieră, „Outlander” şi „How to Get Away with Murder”!

9 October 2014

Două dintre titlurile bine primite de criticii TV în sezonul de toamnă 2014 – serialele „Outlander' şi „How to Get Away with Murder' – vor putea fi văzute din noiembrie la AXN.

How to Get Away with Murder

Postul anunţă, într-un comunicat, că din 3 noiembrie (în fiecare luni, de la ora 22:00), vom vedea pe post „How to Get Away with Murder'/„ Cum să scapi nepedepsit', noua producţie a Shondei Rhimes („Anatomia lui Grey', „Scandal'), cu Viola Davis în rolul lui Annalise Keating, o profesoară de drept. Aceasta ia sub aripa ei un grup de studenţi, care acoperă o crimă, iar fiecare episod ne dezvăluie – în scene de flashback – cum au ajuns să facă asta.

Outlander 2014

„Outlander' e adaptarea seriei de cărţi a Dianei Gabaldon (care a urcat în august pe locul 1 în lista bestsellerelor publicată de „The New York Times', la 23 de ani de la lansare, graţie serialului). Producţia e povestea asistentei medicale Claire (Caitriona Balfe), care – în 1945 – călătoreşte cu soţul ei (Tobias Menzies) în Scoţia, unde atinge o piatră încărcată energetic şi călătoreşte în timp. Femeia ajunge în secolul XVIII şi cunoaşte un scoţian atrăgător, pe nume Jamie Fraser (Sam Heughan), de care ajunge să o lege o iubire intensă.

În plus, în noiembrie, AXN va mai difuza serialele „Zbrodnia' (producţie Polonia 2014, din 3 noiembrie, ora 21:00), „NCIS: Los Angeles' (sezonul 5, din 5 noimbrie, 23:00), „Lege şi dreptate' (sezonul 5, din 5 noiembrie, 00:00). AXN Black va difuza „Falco' (producţie Franţa 2013, din 10 noiembrie, 22:55) şi Minți criminale: Comportament suspect' (din 10 noiembrie, 00:05).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare