; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AXN aduce „Minţi criminale: Comportament suspect”

25 March 2011

Minti-criminale-Comportament-suspectDin 7 aprilie, AXN difuzează în premieră şi în exclusivitate serialul „Minţi criminale: Comportament suspect', un sequel inspirat de serialul „Minţi criminale', difuzat de asemenea, în trecut, de AXN 

Acest nou serial inspirat de „Minţi criminale' urmăreşte aventurile unei noi echipe UAC (Unitatea de Analiză Comportamentală) care a fost prezentată în sezonul 5 (episodul 18, „The Fight') al serialului original.

Acest grup excepţional de agenţi FBI este condus de agentul special Sam Cooper, interpretat de Forest Whitaker (câştigătorul premiului Oscar pentru rolul din „Ultimul rege al Scoţiei').

Echipa agentului Cooper are anumite crezuri de la care nu se abate şi este constantă în misiunea ei, aceea de a aduce în faţa justiţiei cei mai periculoşi criminali ai ţării. Cooper încearcă însă să evite birocraţia politică şi, pentru asta, a ales câţiva agenţi cu care lucrează pe teren, departe de Quantico.

Aceştia sunt: încăpăţânata şi deschisa Beth Griffith (Janeane Garofalo), cea mai nouă membră a echipei; fostul soldat britanic din Trupele Speciale Mick Rawson (Matt Ryan), un tip încrezător în sine, atrăgător şi, totodată, un trăgător de elită; John „Prophet' Sims (Michael Kelly), un fost condamnat isteţ şi calm, o prezenţă de tip Zen, decis să-şi spele păcatele; Gina LaSalle (Beau Garrett), o atrăgătoare agentă ce pare să aibă un al 6-lea simţ; şi Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), specialista în computere care ajută UAC-ul de ani de zile şi pe care o ştiţi din serialul original

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare