Homepage  / Filme Online / Netflix

Avocatul din limuzină, sezonul 3. Tot ce trebuie să știți despre serialul Netflix. Primele imagini

Avocatul din limuzină, sezonul 3. Tot ce trebuie să știți despre serialul Netflix. Primele imagini
8

de Andreea Hentea,

Fanii lui Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), avocatul cu minte brici și principii solide care își rezolvă cazurile din interiorul limuzinei, pot avea motive de bucurie, fiindcă aclamatul serial difuzat de Netflix a primit undă verde pentru încă un sezon.

Serialul Netflix „Avocatul din limuzină” se pregătește pentru sezonul al treilea

Serialul „Avocatul din limuzină”, una dintre cele mai de succes producții difuzate de Netflix, a fost reînnoit recent pentru un al treilea sezon. Aceasta înseamnă că vom vedea încă zece episoade ale poveștii, inspirate de această dată de „Zeii vinovăției”, al cincilea volum din seria literară a lui Michael Connelly.

„Răspunsul publicului la serial a fost absolut îmbucurător și minunat, așa că suntem încântați să ne reîntoarcem în universul lui Michael Connelly și să-l readucem pe Mickey Haller și lumea lui pe ecran”, au declarat showrunnerii serialului, Ted Humphrey și Dailyn Rodriguez, pentru Netflix. Alături de convingătorul Manuel Garcia-Rulfo, protagonistul producției, le vom revedea pe Becki Newton în rolul Lornei (cu tot cu garderoba ei șic), pe Jazz Raycole în rolul perspicacei Izzy și pe Angus Sampson în rolul descurcărețului Cisco, în timp ce Yaya DaCosta o va juca, din nou, pe Andrea Freemann.

avocatul-din-limuzina-sezonul-3.-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-serialul-netflix-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum a început totul

După ce primul volum al seriei literare „Avocatul din limuzină”, scrisă de Michael Connelly, a fost ecranizat cu relativ succes în lungmetrajul omonim cu Matthew McConaughey, din 2011, potențialul poveștii eroului care își transformă în birou bancheta din spate a luxoasei mașini a ieșit la iveală.

Povestea serialului difuzat de Netflix a început în 2019, când s-a anunțat că reputatul David E. Kelley („Marile minciuni nevinovate”, „Anatomia unui scandal”, „Dragoste și moarte”) a creat și a scris un serial de televiziune comandat de CBS, care se baza pe povestea originalului avocat Mickey Haller, creat de Michael Connelly. Cu toate acestea, în mai 2020, episodul-pilot nu părea să aibă șansa de-a merge mai departe. Salvarea a venit, la fel ca în cazul altor seriale de mare succes (vezi „Fabrica de bani”), de la Netflix, care a preluat ulterior serialul și a comandat zece episoade din „Avocatul din limuzină”, în ianuarie 2021.

Așa a apărut primul sezon al serialului, care se bazează, de fapt, pe al doilea roman al lui Michael Connelly, intitulat „Verdictul”. Filmările au început în martie 2021, iar în aprilie 2022 s-a anunțat că serialul va avea premiera pe 13 mai. După doar o lună, în iunie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, cu acțiunea bazată pe al patrulea roman din serie, intitulat „Al cincilea martor”.

Al doilea sezon a fost lansat de Netflix în două părți, pe 6 iulie și, respectiv, pe 3 august 2023, iar succesul său fulminant (40 de milioane de vizionări până la sfârșitul lunii august și clasarea în Top 10 în 81 de țări) a făcut ca aprobarea pentru sezonul al treilea să vină rapid.

Secretele lui Mickey Haller

De ce a captivat serialul atât de rapid? Pentru că un scenarist experimentat ca David E. Kelley demonstrează, și aici, că știe să dozeze cocktailul perfect în materie de divertisment. Povestea percutantă a avocatului care trebuie să răzbească în jungla cazurilor de răsunet din Los Angeles, carisma în sine a personajului, anturajul lui Haller, atmosfera de la tribunal și din afara sa, echilibrarea componentei procedurale cu micile întâmplări de familie la care participă eroul, toate sunt plasate într-o rotație inteligentă și niciodată plicticoasă.

Avocatul abil, pe a cărui plăcuță de înmatriculare scrie „Nevinovat” și care e tratat cu preocupare tandră de ambele foste neveste sexy și grijulii, Maggie (Neve Campbell) și Lorna (Becki Newton), ne atrage pe nesimțite în universul său deseori confortabil, alteori tușat puternic de accente noir. Scenariul lui David E. Kelley respectă inteligența spectatorului și nu încarcă ansamblul cu fleacuri inutile, coloana sonoră e excelentă, iar imaginea caldă și luminoasă.

Noutăți de sezon

Cel de-al doilea sezon îl plasa pe Mickey într-o situație complicată în plan profesional și personal. Atrăgătoarea Lisa Trammell (Lana Parrilla) îi rezerva nu doar o surpriză umană uriașă, ci și un caz profesional extrem de încâlcit, iar Mickey se trezea într-o situație fără precedent, care îl lăsa în aer pe toate planurile.

În plus, spre finalul sezonului, soarta lui Glory Days (Fiona Rene), care îl ajutase la cazul Jesus Menendez, îl afecta neașteptat de mult.

„Ea va fi cel mai greu caz pe care l-a avut vreodată Mickey, atât în plan profesional, cât și personal. Era prietena lui, cineva la care ținea, așa că trebuie să afle neapărat ce i s-a întâmplat, mai ales că are sentimentul sâcâitor că ar putea fi responsabil într-un fel pentru acest deznodământ”, a dezvăluit producătorul executiv Ross Fineman în cadrul evenimentului Tudum din iulie.

Sezonul al treilea ne promite, deci, mai multe drame în sala de judecată, tururi gastronomice prin Los Angeles și o mulțime de evenimente neașteptate care poartă amprenta lui Mickey Haller.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton