Homepage  / Netflix

„Avocatul din limuzină” revine în curând, cu sezonul al treilea. Poveste, distribuție, dată de lansare, trailer

„Avocatul din limuzină” revine în curând, cu sezonul al treilea. Poveste, distribuție, dată de lansare, trailer
10

de Andreea Hentea,

Se apropie sezonul al treilea al apreciatului serial „Avocatul din limuzină”, difuzat de Netflix, spre bucuria numeroșilor săi fani. Când se va lansa și ce știm, deocamdată, despre noua poveste.

„Avocatul din limuzină” revine în curând, cu sezonul al treilea

Captivantul serial „Avocatul din limuzină” / „The Lincoln Lawyer” a fost salvat, practic, de Netflix, care l-a lansat în mai 2022, după ce episodul-pilot părea că nu mai are șansa de-a merge mai departe, în mai 2020, deși era scris de renumitul David E. Kelley („Marile minciuni nevinovate”, „Anatomia unui scandal”, „Dragoste și moarte”). „Avocatul din limuzină” ecranizează povestea originalului avocat Mickey Haller, creat de scriitorul de mare succes Michael Connelly, care l-a transformat în erou al unei întregi serii literare.

Manuel Garcia-Rulfo, interpretul idealistului avocat Mickey Haller, care își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, revine în sezonul al treilea, alături de Neve Campbell, Elliott Gould, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson și Yaya DaCosta, a scris deadline.com. Al treilea sezon va avea zece episoade și va ecraniza cea de-a cincea carte din seria omonimă a lui Michael Connelly, „Zeii vinovăției” / „The Gods of Guilt” (tradusă și la noi, în 2023).

avocatul-din-limuzina-sezonul-3.-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-serialul-netflix-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Serialul a fost lansat de Netflix în mai 2022 (primul sezon fiind inspirat, de fapt, de al doilea roman al lui Michael Connelly, intitulat „Verdictul”), iar după doar o lună, în iunie, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, cu acțiunea bazată pe al patrulea roman din serie, intitulat „Al cincilea martor”. Al doilea sezon a fost lansat de Netflix în două părți, pe 6 iulie și, respectiv, pe 3 august 2023, iar succesul său fulminant (40 de milioane de vizionări până la sfârșitul lunii august și clasarea în Top 10 în 81 de țări) a făcut ca aprobarea pentru sezonul al treilea să vină rapid.

Ce ne-au dezvăluit creatorii serialului

„Am hotărât că o modalitate distractivă (și emoționantă) de a inaugura sezonul al treilea al serialului, care se bazează pe romanul «Zeii vinovăției», al lui Michael Connelly, ar fi o secvență de tip flashback care să ne ofere o perspectivă asupra modului în care a evoluat Mickey Haller de la începutul poveștii. Mickey Haller nu doar ca strălucit avocat al apărării, ci și în calitate de soț, de tată și de om care a trecut prin diverse transformări”, declarau co-showrunnerii și producătorii executivi Ted Humphrey și Dailyn Rodriguez pentru deadline.com la începutul acestui an.

„Deși nu există un flashback similar în carte, noi am conceput ceva care să servească drept introducere atât pentru povestea sezonului, la nivel de intrigă, cât și la nivel emoțional. Aceste imagini, cu un tânăr Mickey care încă face surf cu o zi înainte ca viața să i se schimbe complet la job, precum și cu bărbatul care își îmbrățișează soția, pe Maggie, după ce au dus-o la culcare pe Hayley, fiica lor mezină, sunt genul de scene care completează cartea în primul episod și care ne propulsează în restul sezonului al treilea”, au adăugat ei.

Serialul „Avocatul din limuzină” urmărește modul în care Mickey Haller (Garcia-Rulfo), un avocat idealist și iconoclast, își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a Lincolnului său, în timp ce se ocupă de cazuri mai mari sau mai mici în Los Angeles.

Scenariul a fost creat de David E. Kelley și dezvoltat împreună cu Ted Humphrey, pe baza seriei de romane de mare succes scrise de Michael Connelly. Succesul său extraordinar s-a datorat faptului că David E. Kelley și Ted Humphrey au știut să dozeze perfect dramatismul și amuzamentul poveștilor lui Connelly, distribuției excelente și modului în care acest erou carismatic trebuie să răzbească printre cazurile de răsunet din Los Angeles. În plus, atmosfera de la tribunal și din afara sa și micile întâmplări de familie la care participă eroul sunt construite ritmat și atractiv.

Netflix va lansa cel de-al treilea sezon din „Avocatul din limuzină” pe 17 octombrie.

Sursă foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton