Homepage  / Vedete străine

Scandalul în care este implicat P. Diddy ia amploare. La ce gest disperat au apelat avocații artistului

Scandalul în care este implicat P. Diddy ia amploare. La ce gest disperat au apelat avocații artistului
12

de Cristina Țapu,

Scandalul în care este implicat P.Diddy pare să ia amploare de la o zi la alta, iar avocații artistului fac tot ce le stă în putință pentru a-l scăpa pe artist de acuzațiile care îi sunt aduse.

Scandalul în care este implicat P.Diddy ia amploare de la o zi la alta

Avocații lui Sean Diddy Combs au depus marți o cerere prin care solicită ca acuzatorii să fie identificați public, pentru ca acesta să își poată organiza mai eficient apărarea. Moțiunea cere judecătorului Arun Subramanian din Districtul de Sud al New York-ului să dezvăluie identitatea acuzatorilor lui Combs, argumentând că avalanșa de acuzații anonime îi afectează grav reputația, creând un circ mediatic și privându-l de dreptul la un proces echitabil.

Avocații susțin că dezvăluirea numelor acuzatorilor i-ar permite lui Combs să se pregătească corespunzător pentru proces, să evite eventuale surprize și să prevină riscul de a fi judecat de două ori pentru aceleași fapte.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Sean Combs accused of rape, sex trafficking by R&B singer CassieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Cazul său este unic, în parte din cauza numărului de persoane care aduc acuzații împotriva dlui Combs datorită statutului său de celebritate, bogăției și publicității procesului său soluționat anterior”, se arată în moțiunea înaintată de către avocații celebrului artist.

Sean Diddy Combs este în centrul unui scandal de proporții, confruntându-se cu acuzații grave de abuz sexual. Începând cu luna septembrie 2024, peste 120 de persoane, inclusiv minori, l-au acuzat de viol, trafic de persoane și exploatare în scopul prostituției.

Familia lui Diddy, revoltată de acuzațiile care sunt aduse artistului

Acuzațiile apar în contextul unei discuții publice mai largi despre abuzurile sexuale în Hollywood. Avocații lui Diddy au afirmat că aceste acuzații sunt „fără fundament” și că artistul este nerăbdător să-și dovedească nevinovăția. Rapperul a pledat nevinovat și se află în detenție, deoarece i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune.

În declarația transmisă de avocatul familiei, mama artistului a dezvăluit că familia este „devastată și profund întristată” de acuzațiile aduse rapperului, pe care le consideră „minciuni”. Janice Combs, a menționat că este „dureros” să-l vadă pe fiul său judecat pe baza unei „narațiuni construite din minciuni”. Ea a descris situația drept o „linșare publică” a fiului ei.

P.Diddy a fost arestat și acuzat de hărțuire și agresiune sexuală, trafic de persoane în scopuri sexuale. Se pare că mai multe celebrități din industria muzicală știau despre lucrurile odioase care se petreceau la petrecerile organizate de către P.Diddy, însă din motive necunoscute, au decis să păstreze tăcerea și astfel, să încurajeze continuarea activităților ilegale comise de Diddy.

Sursă: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton