Homepage  / Vedete străine

Avocata lui Johnny Depp, detalii noi despre relația sa cu celebrul actor: „Suntem încă atât de uniți”

Avocata lui Johnny Depp, detalii noi despre relația sa cu celebrul actor: „Suntem încă atât de uniți”
9

de Redactia Tvmania,

Johnny Depp și Camille Vasquez au fost apropiați în timpul procesului de defăimare, desfășurat anul trecut între actorul din „Pirații din Caraibe” și fosta soție, Amber Heard. Ce se întâmplă acum între actor și avocata sa.

A trecut un an de când a fost dat verdictul în procesele de defăimare intentate de Johnny Depp și Amber Heard. Acesta a marcat sfârșitul unei lungi perioade de dramă juridică pentru ambii actori, dar, în ciuda acestui fapt, se pare că Depp și echipa sa de avocați încă păstrează legătura. Camille Vasquez, care a devenit celebră de când l-a reprezentat în instanță pe celebrul actor, spune că încă îi trimite mesaje lui Depp.

Avocata lui Johnny Depp, detalii noi despre relația sa cu celebrul actor. Cât de des mai vorbesc acumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Suntem încă atât de uniți”

Vasquez a vorbit recent cu People despre aniversarea unui an de la celebrul verdict. Atunci, un juriu i-a acordat peste 10 milioane de dolari lui Depp. Deși, din punct de vedere tehnic, ambele părți au fost găsite vinovate de defăimare, suma acordată lui Depp a fost semnificativ mai mare decât cea acordată lui Amber Heard.

„Sunt atât de mândră de munca pe care am făcut-o. Și nu am fost doar eu. Este o echipă extraordinară, cu majoritatea asociaților, care au muncit pe brânci pentru a face treaba pe care am reușit să o facem. Am fost o astfel de echipă. Și suntem încă atât de uniți și ne pasă unii de alții”, a explicat avocata.

În timpul procesului au existat zvonuri că între Depp și Vasquez ar fi mai mult decât o relație profesională. Cu toate acestea, s-a dovedit apoi că între ei nu s-a înfiripat, de fapt, nicio poveste de iubire. În schimb, ei încă își vorbesc, își trimit mesaje și e-mailuri frecvent.

Se pare că avocata l-a felicitat pe Depp pentru revenirea sa pe ecran, și pentru participarea sa la Cannes. Totodată, se pare că i-a trimis un mesaj atunci când Depp a suferit o accidentare la gleznă.

„Ultima dată când am vorbit cu [Depp] la telefon a fost probabil acum câteva luni, dar ne trimitem mesaje des. Există un grup de colegi care îi trimite mesaje și emailuri, felicitându-l, evident, pentru succesul pe care l-a avut în ultimul an. Urmează o zi de naștere importantă, așa că sunt sigur că va sărbători ținând piciorul în sus. Pentru că, așa cum ați văzut, probabil, raportat la știri, din păcate, tipul nostru s-a ales cu o fractură, cred, la gleznă.”

Johnny Depp se pregătește să schimbe prefixul. El va împlini 60 de ani pe data de 9 iunie.

Amber Heard și Johnny Depp, acord neașteptat în cazul procesului de defăimare

Amber Heard a mărturisit că a ajuns la o înțelegere cu fostul soț, Johnny Depp, fără să precizeze totuși termenii financiari ai acordului. Actorul din „Pirații din Caraibe” a dat-o în judecată pentru defăimare, a câștigat procesul, dar actrița a făcut recurs.

După ce a pierdut procesul intentat de Johnny Depp împotriva ei, Amber Heard a făcut apel pentru a anula hotărârea. Acum, la câteva luni de la pronunțarea hotărârii inițiale, actrița din „Aquaman” a anunțat că a decis să încheie o înțelegere în acest caz, punând capăt procedurii de recurs. Amber Heard trebuie să-i plătească daune de un milion de dolari fostului ei soț. Avocații lui Johnny Depp au declarat că el va dona banii unor organizații caritabile.

După o lungă perioadă de deliberare, am luat dificila decizie de a soluționa procesul de defăimare intentat împotriva mea de fostul meu soț, în Virginia. Este important pentru mine să spun că nu am ales niciodată acest lucru. Mi-am apărat adevărul și, făcând acest lucru, viața mea, așa cum o știam, a fost distrusă.

Defăimarea cu care m-am confruntat pe rețelele sociale este o versiune amplificată a modurilor în care femeile sunt revictimizate atunci când ies în față. Acum am, în sfârșit, ocazia de a mă elibera de ceva ce am încercat să las în urmă acum mai bine de șase ani și în condiții pe care le pot accepta. Nu am făcut nicio mărturisire. Acesta nu este un act de concesie. Nu există restricții în ceea ce privește vocea mea care merge mai departe”, a scris actrița pe Instagram.

În procesul și contraprocesul Amber Heard/Johnny Depp, actorul a fost găsit vinovat pentru un singur capăt de acuzare legat de un comentariu făcut de avocatul său. Între timp, Heard a fost găsită vinovată pentru toate cele trei capete de acuzare, ceea ce presupunea o despăgubire totală inițială de 15 milioane de dolari pe care ar fi trebuit să i-o plătească fostului soț. Această sumă a fost în cele din urmă redusă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton