; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jose Ron

Aviz fanelor: Actorul Jose Ron e trist că nu are iubită

07 June 2016

Jose Ron (34 de ani) a terminat, în urmă cu o lună, filmările la Simplemente Maria', cea mai recentă telenovelă a sa, iar acum vrea să se ocupe de viaţa sa amoroasă. Actorul (care ar fi avut o aventură cu Livia Brito, în timp ce filmau pentru „Fiorellla, spune da!', telenovelă difuzată la noi de Happy Channel) este trist că nu are o iubită stabilă, spun cei de la tvnotas.com.mx. Mai mult, în urmă cu trei luni, el a încercat să reia legătura cu o fostă iubită, actriţa Begoña Narvaez. Din păcate „ciorba reîncălzită' nu a funcţionat în cazul lui, chiar dacă cei doi dădeau semne că între ei încă mai există o atracţie puternică.

Jose Ron

În cele din urmă, Jose s-a gândit să-şi găsească aleasa la petreceri, nu de alta, dar paparazzi îl surprind mai mereu la tot felul de evenimente mondene şi în club alături de fraţii săi, Daniel, Julio şi Alejandro.

Telenovela „Simplemente Maria', în care Jose a jucat alături de Claudia Alvarez şi Ferdinando Valencia, a avut audienţe bune anul acesta, ultimul episod fiind difuzat în Mexic pe 1 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare