Homepage  / Cinema

Avertizare de vacanță monstruoasă! A apărut trailer-ul noii animații „Hotel Transilvania 3: Vacanța monștrilor”

Avertizare de vacanță monstruoasă! A apărut trailer-ul noii animații „Hotel Transilvania 3: Vacanța monștrilor”

de Redactia Tvmania

Partea a treia a seriei semnate de regizorul Genndy Tartakovsky, „Hotel Transilvania 3: Vacanța monștrilor” / „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”, are deja trailer. Lungmetrajul animat va ajunge pe marile ecrane românești pe 13 iulie 2018.

 

Ei, se pare că și monștrii au câteodată nevoie de o vacanță. Pentru asta, Dracula și prietenii lui părăsesc hotelul transilvan și se îmbarcă pe un vas pentru o croazieră de vis. Au la dispoziție tot ce-și doresc: sală de sport, mâncare la discreție, spa de lux… Și, mai mult, Dracula este cu totul subjugat de farmecul misterioasei Erika, nimeni alta decât căpitanul navei. Dragostea îl transformă cu totul pe contele vampir din Carpați, dar îl poate costa scump! Pentru că obiectul proaspetei sale iubiri e de fapt nepoata lui Van Helsing, celebrul vânător de vampiri.

După primele două părți, Genndy Tartakovsky – care este cunoscut datorită seriilor animate „ Laboratorul lui Dexter” sau „Samurai Jack” – a făcut și partea a treia. În distribuție, s-au întors: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg.

În România, „Hotel Transilvania 3: Vacanța monștrilor” va ajunge în cinematografe pe 13 iulie.

 

Puteți vedea aici trailer-ul în limba engleză:

 

Și varianta subtitrată:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton