Homepage  / Vedete româneşti

Rona Hartner a rămas cu inima frântă și fără avere după divorțul de cel de-al doilea soț: „A plecat cu tot ce a vrut de la mine”

Rona Hartner a rămas cu inima frântă și fără avere după divorțul de cel de-al doilea soț: „A plecat cu tot ce a vrut de la mine”
13

de Cristina Țapu,

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Actrița, care suferea de cancer în stadiul patru, fusese diagnosticată cu această cumplită afecțiune în urmă cu patru ani. Viața ei a fost marcată de nenumărate încercări și norocul în dragoste a ocolit-o. Cu optimismul care o caracterizează, Rona a reușit să facă față oricărei provocări și nu s-a dat bătută. Iată cât de mult a marcat-o divorțul de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri!

Rona Hartner a murit, la doar 50 de ani. Actrița a trecut prin momente cumplite din pricina bolii de care a suferit de ani de zile, iar în cursul zilei de azi, 23 noiembrie, a pierdut lupta cu boala.

Averea Ronei Hartner a suferit o lovitură grea după divorțul artistei de DJ-ul francez

Despărțirea de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri, a afectat-o grav pe îndrăgita actriță. Această separare a avut consecințe financiare semnificative pentru Rona Hartner, deoarece partajul a costat-o scump, iar ea a fost nevoită să-i ofere o sumă semnificativă de bani celui care i-a fost soț.

Rona nu privea, însă, în urmă cu amărăciune. În schimb, declara că povestea de dragoste pe care a trăit-o cu DJ-ul francez a fost una cu totul specială.

Conform declarațiilor făcute în anul 2021, în urma divorțului de Herve Camilleri, partenerul ei timp de trei ani, Rona Hartner a luat decizia de a păstra casa de pe Coasta de Azur.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara artista, în urmă cu doi ani, conform celor de la Spynews.

rona-hartner-pregatita-sa-iubeasca-din-nou-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Rona Hartner a fost uitată de către cei doi foști soți

La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a fost neglijată de cei doi foști soți. Nici Rocco Sedano, nici francezul Herve Camilleri nu i-au acordat sprijin în această perioadă dificilă în care s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate.

Veștile proaste privind starea ei gravă de sănătate au apărut în seara zilei de miercuri, 23 noiembrie. Sora artistei a transmis, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că Rona se luptă pentru propria viață și că trăiește ultimele clipe.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a fost mesajul care a creat agitație în rândul fanilor și a tuturor celor care o cunosc pe Rona.

Una dintre metastazele de la creier a recidivat, deși cu puțin timp în urmă Rona anunța, plină de optimism, că boala este ținută sub control și se află în remisie. Rona a primit în anul 2019 diagnosticul de cancer, însă a reușit să-l înfrângă. Din păcate, boala a revenit anul acesta în forță cu metastaze la plămâni și creier.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer în anul 2019

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Însă, în ciuda acestei victorii, problemele de sănătate au revenit. În urma ultimului control medical, artista a primit vestea că una dintre metastaze, cea de pe creier, a înregistrat o creștere.

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Vedeta a învins boala un an mai târziu, însă, în cursul acestui an, ea s-a confruntat cu o recidivă, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

Sursă foto: Instagram Rona Hartner – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton