; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chilling Adventures of Sabrina

Aventurile Sabrinei, din serialul Netflix „Chilling Adventures of Sabrina”, vor continua cu noi episoade

19 December 2018

Netflix anunță că serialul „Chilling Adventures of Sabrina' („Sabrina: Între lumină și întuneric') va avea noi episoade.

În timp ce se pregăteau pentru episodul special de sărbători „O poveste în miez de iarnă', vrăjitoarele, vrăjitorii, muritorii și celelalte personaje din Greendale au primit un cadou cu ocazia solstițiului de iarnă: Netflix a comandat 16 noi episoade din „Chilling Adventures of Sabrina' („Sabrina: Între lumină și întuneric'), care vor fi lansate în două părți (părțile 3 și 4). Părțile 3 și 4 vor intra în producție în 2019. Partea a 2-a a fost anunțată anterior și va avea premiera pe 5 aprilie 2019.

Creatorul și producătorul executiv Roberto Aguirre-Sacasa a declarat: „Slăvit fie Lordul Întunericului! Sunt recunoscător că partenerii de la Warner Brothers, Netflix, Berlanti Television și Archie Productions susțin varianta mai întunecată a poveștii despre cea mai faimoasă vrăjitoare adolescentă din lume. Și mă bucur că pot continua serialul despre aventurile Sabrinei alături de echipele incredibile de distribuție și producție, în frunte cu extraordinara Kiernan Shipka'.

Despre serial

„Chilling Adventures of Sabrina' („Sabrina: Între lumină și întuneric') recreează aventurile Sabrinei, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum Rosemarys Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele din lume și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Din distribuție, fac parte: Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. În părțile 3 și 4 se vor alătura Jedidiah Goodacre care îl va interpreta pe Dorian Gray și Alexis Denisof, care îl va juca pe Adam Masters, prietenul lui Mary Wardwell. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. El produce serialul împreună cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale – Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul este produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare