Homepage  / Seriale

Aventurile lui Miss Fisher continuă. Sezonul 2 din „Cazurile moderne ale lui Ms Fisher” va fi în curând la Epic Drama

Aventurile lui Miss Fisher continuă. Sezonul 2 din „Cazurile moderne ale lui Ms Fisher” va fi în curând la Epic Drama
7

de Mioara Tronaru,

Imediat după finalul celor patru episoade ale primului sezon, serialul „Cazurile moderne ale lui Ms Fisher” continuă la Epic Drama, din 6 octombrie, cu câte un episod nou în fiecare duminică, de la ora 21.15. De această dată, producătorii au fost generoși și avem opt episoade.

Aventurile lui Miss Fisher continuă

Față de primul sezon în care o vedeam pentru prima oară pe Peregrine Fisher (Geraldine Hakewill) punând piciorul în Melbourne, acum situația e mai clară, dar și ceva mai complicată.

După ce a preluat moștenirea mătușii sale Phryne Fisher – adică: o casă drăgută, o mașină sport și o garderobă fabuloasă -, Peregrine s-a apucat și de rezolvat crime, cu aceeași rată de succes ca și ruda sa dispărută. Acum, noua detectivă a familiei are tot timpul câte ceva de rezolvat, are o viață plină de suspans și o relație de dragoste cu detectivul James Steed (Joel Jackson). În jurul ei, Violetta Fellini (Louisa Mignone) și Samuel Birnside (Toby Truslove) fac mari eforturi să-și stăpânească pasiunea, în timp ce Birdie Birnside (Catherine McClements) își reia cariera de spion împreună cu o mai veche iubire.

Miss Fisher si giuvaerul blestematIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Spin off al serialului „Cazurile lui Miss Fisher” (2012), „Cazurile moderne ale lui Ms Fisher”/„Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries” (2019) reia rețeta din original schimbând epoca și personajele. Noua producție a rezistat pe post din 2019 până în 2021, vreme de două sezoane și 12 episoade.

Personaje și actori

Peregrine Fisher seamănă foarte mult cu mătușa ei, Phryne Fisher (personajul central din „Cazurile lui Miss Fisher”), pe care nu a întâlnit-o niciodată. Amândouă sunt femei puternice, independente, cu picioarele bine înfipte în pământ, și, mai ales, cu un simț deosebit al modei.

Geraldine Hakewill (37 de ani), cea care-o interpretează pe Peregrine Fisher, este dansatoare, cântăreață, compozitoare și actriță australiană. Și ea este genul de femeie care știe ce vrea: ea este cea care l-a cerut în căsătorie pe iubitul ei, actorul australian Mark Leonard Winter, care a spus „da”, după cum a aflat parade.com.

Detectivul James Steed este un gentleman până în măduva oaselor. Scorțoșenia sa e atât de impecabilă încât doar sub efectul drogurilor (i-a fost injectat fără să știe serul adevărului în episodul „Accident mortal”, din sezonul 1) a reușit să-i mărturisească domnișoarei Peregrine Fisher ce simte pentru ea. Diplomația lui însă se potrivește perfect cu personalitatea exuberantă a tinerei. Joel Jackson, actorul care-l interpretează pe James Steed, este și el cântăreț și compozitor, ca și Geraldine Hakewill.

Sursă foto: Hepta – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton