; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aventuri in era dinozaurilor

29 June 2009

Turma preistorica atipica revine in “Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor”, cu personaje noi si o confruntatre pe masura, cu inspaimantatorul T-Rex.

Au inghetat de frica in fata unui pui de om in prima parte, au dezvoltat o prietenie durabila si au trecut cu bine peste interglaciatiune in a doua, iar acum eroii seriei de animatie “Epoca de gheata” sunt pusi in fata unui nou obstacol evolutionist: aparitia dinozaurilor.

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, “Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor” este plin de noutati pentru simpaticele personaje. Manny (voce: Ray Romano) si Ellie (voce: Queen Latifah) sunt stresati de aducerea pe lume a unui mic mamut. Scrat (voce: Chris Wedge) tine in continuare cu dintii de pretioasa lui ghinda, mai ales ca acum apare in scena si veverita Scratte, ale carei intentii sunt neclare: vrea sa ii castige inima sau sa-i fure ghinda? Diego (voce: Denis Leary) duce dorul clipelor cand ii infricosa pe cei din jur, iar Sid (voce: John Leguizamo) ii baga pe toti in necaz. Lenesul vrea si el o familie, prin urmare fura trei oua de dinozaur si o pune pe mama dinozaur – un T-Rex deloc binedispus – pe urmele lui, ajungand captiv intr-o lume subterana, de unde atipica lui turma trebuie sa il salveze, cu ajutorul lui Buck (voce: Simon Pegg) – o nevastuica cu aer de pirat, care va va cuceri definitiv.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare