; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill   Razboiul stelelor 7

Avem detalii noi despre „Războiul stelelor VII”

09 May 2013

Scenariul la a şaptea parte a seriei „Războiul stelelor' este în lucru şi se caută cele mai potrivite locuri pentru filmare, a dezvăluit producătorul peliculei în care se zvoneşte că Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill îşi vor relua rolurile.

Abia în 2015 va fi lansat „Star Wars VII', la scenariul căruia Michael Arndt („Povestea jucăriilor 3') lucrează acum.

„Înaintăm conform programului făcut şi sperăm ca la începutul anului viitor (să începem lucrul)', a explicat producătorul viitorului film SF, Bryan Burk, într-un interviu pentru collider.com. Regizată de J.J. Abrams („Lost – Naufragiaţii', „Star Trek în întuneric'), producţia ar fi filmată în insula scoţiană Skye, conform zvonurilor pe care Burk nu le-a comentat.

Burk şi Abrams sunt parteneri la compania de producţie Bad Robot, iar cel din urmă a dat de înţeles, scrie „New York Times', că probabil nu va regiza şi următorul film „Star Trek', fiind ocupat cu franciza „Star Wars': studioul Paramount nu va aştepta alţi patru ani pentru o nouă continuare „Star Trek' (atât a trecut între primul şi al doulea film) şi va găsi altă echipă care să se ocupe de „Star Trek 3'.

Vine şi „Avatar 2'

În paralel cu filmările la „Star Wars VII', va începe lucrul şi la altă continuare mult-aşteptată în 2015: „Avatar 2'. Zoe Saldana, interpreta Uhurei în „Star Trek în întuneric' şi a frumoasei Neytiri în „Avatar 2', a confirmat că părţile 2 şi 3 din seria SF a lui James Cameron vor fi filmate una după alta, de la începutul anului viitor.

Invitată la emisiunea britanică „The Jonathan Ross Show', actriţa a explicat: „Dacă am filma doar partea a doua şi apoi am aştepta, probabil vom avea 45-50 de ani când vom ajunge la a treia parte. Durează foarte mult, e un proces foarte complicat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare