; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_5493

Avanpremieră specială pentru comedia „Ghinionistul”

02 November 2017

FCSB a vizionat în avanpremieră absolută comedia ,,Ghinionistul', alături de echipa filmului.

Chiar înainte de disputarea unui meci important din Europa League, FCSB a vizionat seara trecută în avanpremieră absolută comedia ,,Ghinionistul', alături de regizorul Iura Luncaşu si actorii: Vlad Logigan, Dorian Popa, Levent Sali, Augustin Viziru şi Codin Maticiuc, la Cinema City VIP ParkLake.

Hotărâţi să alunge ghinionul, fotbaliştii s-au relaxat la film, declarându-se amuzaţi de faptul că proiecţia a avut loc chiar în sala 13. „Chiar ne-a plăcut filmul. Am râs foarte mult şi ne-am bucurat să vedem că şi personajele din film ţin cu Steaua', a declarat Constantin Budescu, unul dintre cei mai titraţi jucatori ai FCSB, în urma vizionării comediei ,,Ghinionistul'.

Cu o distribuţie formată din Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel, Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc, „Ghinionistul' este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Ghinionistul' va avea premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.

Trailerul filmului ,,Ghinionistul' poate fi urmărit aici:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare