; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Autobuzul lui Vârciu debutează astăzi la Kanal D

“Autobuzul lui Vârciu” debutează astăzi la Kanal D

04 September 2013

Diseară, de la ora 20.00, la Kanal D începe “Autobuzul lui Vârciu”. Alături de Liviu Vârciu, 15 fete au străbătut România, dintr-un colţ în altul, pentru a-şi căuta sufletul pereche.

Cu bagajele făcute, fetele pleacă din Capitală ca să-şi caute dragostea. Autobuzul lui Vârciu' opreşte în prima ediţie în comuna Costeşti din judeţul Hunedoara.

M-am bucurat de ospitalitatea oamenilor din Costeşti, care ne-au primit cu braţele deschise. Fetele au întâlnit acolo trei băieţi numai buni de luat acasă, dar care nu s-au lăsat cu una cu două vrăjiţi de farmecul fetelor noastre. Care dintre ele a fost mai fericită la finalul primei opriri, dar şi care s-a întors în autobuz, veţi afla miercuri seară, de la ora 20.00, la Kanal D', a spus Liviu Vârciu.

La prima oprire, concurentele din Autobuzul lui Varciu' au fost înspăimântate de legendele Lacului Cincis căruia i se spune şi Lacul Blestemat'.

Oprirea în acest loc a fost un bun prilej să vizităm şi Sarmisegetusa, iar fetele au fost foarte impresionate de povestea lacului. În urmă cu jumătate de secol, lacul de acumulare îngropa  biserici, morminte, case …', a povestit Liviu Vârciu.

fetele-in-autobuz

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare