; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aurul viu al Australiei

“Aurul viu al Australiei”, noua emisiune Discovery, începe pe 14 iulie

27 June 2014

Pe 14 iulie, Discovery Channel lansează o nouă emisiune. „Aurul viu al Australiei' va fi difuzată în fiecare luni, de la ora 20.00.

Oceanul Austral, în sudul Pacificului şi în largul Australiei de Sud, adăposteşte mai mulţi rechini pe kilometru pătrat decât oricare alt loc din lume. Riscul unui atac de rechin mortal este cât se poate de real aici şi mulţi scufundători au trăit durerea de a pierde în acest mod pe cineva drag.

Aurul viu al Australiei

Cei care plonjează în adâncuri, în căutarea melcilor-de-mare, înfruntă moartea de fiecare dată când sar în apă, dar asta nu îi împiedică pe aceşti oameni curajoşi să lupte în fiecare sezon cu spaima şi să caute pe fundul oceanului acea delicatesă foarte preţuită, supranumită Aurul viu al Australiei'.

În primul sezon al seriei, curajoasele echipe din Port Lincoln se reîntorc în adâncuri, înfruntând forţele naturii, rechinii, braconierii şi pe ceilalţi scufundători concurenţi, pentru a pescui cantitățile admise de melci-de-mare, în valoare de mai multe milioane de dolari. Acest sezon ne prezintă câteva echipe luptând în condiţii de competiţie acerbă, fiind nevoite să se scufunde în regiuni tot mai îndepărtate şi mai periculoase, riscându-şi viaţa zi de zi pentru a aduce acasă această pradă atât de preţioasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare