; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sara_maldonado_eugenio_siller_9752_resize

Telenovela “Aurora” începe astă-seară la Acasă

20 June 2011

Sara Maldonado îi dă viaţă în Aurora' unei tinere care ajunge să fie criogenată şi care îşi reia viaţa după un somn' adânc de 20 de ani.

Telespectatorii au urmărit mereu cu sufletul la gură poveşti fete sărace, bune şi frumoase, salvate de la o viaţă de mizerie de „prinţi' bogaţi şi râvniţi. Dacă de Cenuşărese este plin micul ecran, iată că a venit rândul unui alt basm să fie punctul de pornire al unei telenovele. Frumoasa din Pădurea Adormită a devenit  personaj principal în  producţia intitulată sugestiv Aurora', exact ca protagonista din celebrul basm.

Rolul principal în această telenovelă marca Telemundo i-a fost atribuit actriţei în vârstă de 31 de ani Sara Maldonado, care a mai jucat în Paradisul blestemat', difuzată în 2009 de Acasă, şi Clase 406', care rulează, în prezent, la acelaşi post.

Chiar dacă se bucură de o distribuţie din care fac parte nume destul de cunoscute precum Sonya Smith (Căutând-o pe Elisa'), Eugenio Siller (Fructul oprit') şi Jorge Luis Pila (Înger şi demon', Căutând-o pe Elisa'), serialul nu a tocmai bine primit nici de critici şi nici de fani. De vină este faptul că, pe parcursul episoadelor, există foarte multe schimbări în scenariu, dar şi în distribuţie. Totuşi, Sara Maldonado a fost foarte încântată să primească rolul Aurorei, iar povestea personajului său o fascinează:

Căldura dragostei a ţinut-o pe Aurora vie într-o lume a frigului. Ea trebuie să aleagă între o iubire din trecut şi o oportunitate din prezent', a declarat ea.

Prinsă între trecut şi prezent

Aurora Ponce de Leon (Sara Maldonado) este o tânără de 20 de ani, de familie bună, care este pasionată de dans. Întâmplarea face ca ea să se îndrăgostească de un tânăr dintr-o altă clasă socială pe nume Lorenzo (Egenio Siller).

Cei doi trăiesc o poveste de amor interzisă de părinţii Aurorei şi pusă la încercare de piedicile Vanessei (Vanessa Pose), prietena rău-intenţionată a Aurorei. Când aceasta din urmă rămâne însărcinată, lucrurile iau o întorsătură dramatică. După ce dă naştere unei fetiţe, Aurora suferă de o boală incurabilă. Ca să o salveze, tatăl său Gustavo, un om de ştiinţă, o criogenează timp de 20 de ani.

Anii trec, iar în momentul în care îşi revine în simţiri, Aurora observă, cu tristeţe, că deşi lumea ei a stat în loc, pentru cei din jur viaţa a mers mai departe.

Sara o ia de la capăt în dragoste

Dacă în telenovelă nu ştie cu care bărbat să rămână, în viaţa reală, Sara Maldonado nu o duce prea bine pe plan sentimental. Frumoasa actriţă şi-a anunţat, anul acesta, în februarie, pe contul ei de Twitter, divorţul de producătorul Billy Rovzar, după patru ani de căsnicie.

Ca şi alte colege de breaslă, precum Angelique Boyer, Sara şi-a arătat, în 2009, formele apetisante în revista pentru bărbaţi H'.

Eugenio Siller, printre cei mai sexy

Mexicanul Eugenio Siller, interpretul personajelor Lorenzo (la tinereţe) şi Martin, din telenovela Aurora' a fost recent inclus pe lista celor mai frumoase 50 de vedete latino alcătuită de revista People en Español'. La fel ca şi Gaby Spanic, anul trecut, actorul de 30 de ani a lăsat nemulţumit compania mexicană Televisa pentru cea americană Telemundo.

Pe timpul filmărilor la telenovela Fructul oprit' (transmisă anul trecut şi de postul Acasă) s-a zvonit că Eugenio ar fi avut o aventură cu partenera sa de serial, Maite Perroni, însă cei doi au negat.

Conform peopleenespanol.com, Eugenio se declară un tip depedenet de muncă, visător şi tipicar', care o admiră pe Madonna şi care nu se poate abţine de la dulciuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare