; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smaranda Vornicu_4323

Aurora Liiceanu şi Dorel Vişan vorbesc despre stres la “De la A la infinit”

09 November 2013

Din această săptămână, Smaranda Vornicu îşi aşteaptă telespectatorii, în aceeaşi elegantă ambianţă a Palatului Ştirbey, cu o oră mai târziu decât până acum. Emisiunea “De la A la infinit” începe la ora 16.00, la TVR 1, dar programul, concentrat la două ore, îşi păstrează rubricile consacrate.

[Not a valid template]

Tema ediţiei din 9 noiembrie este „stresul', iar Smaranda Vornicu şi-a ales cel mai potrivit partener de discuţie în acest sens: Aurora Liiceanu, doctor în pshihologie şi autoarea mai multor lucrări şi cărţi în acest domeniu. Actorul şi poetul Dorel Vişan participă şi el la discuţie, aducându-şi propriile consideraţii asupra acestui subiect.

Frecvenţa crescută din ultima perioadă a cutremurelor din ţara noastră contribuie, cu siguranţă, la stresul zilnic al românilor. Smaranda Vornicu i-a invitat în emisiunea de sâmbătă pe Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului şi pe căpitanul Cristian Tarbu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Cei doi invitaţi vorbesc deschis despre cutremure şi dau sfaturi utile, care pot salva vieţi în cazul producerii unui astfel de fenomen major.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare