; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul Next Star

Aurelian Temișan vine la “Next Star” să se împace cu un băiețel

17 February 2016

Nouă copii talentați vin joi, 18 februarie, de la ora 20.30, la Next Star', să-și demonstreze aptitudinile deosebite în fața juraților Pepe, Alina Eremia, CRBL și Dorian Popa.

juriul Next Star

Printre ei se află Ema, o fetiță de zece ani, campioană a Europei la șah, care practică acest joc de la vârsta de trei ani. Ea va susține un simultan de șah cu șapte vedete și cu prezentatorul Dan Negru, chiar în platoul emisiunii. În aceeași ediție, vin Armin și Carla, fiecare în vârstă de șapte ani, care vor încerca să-i uimească pe toți cu un număr de street dance, dar și Daria, o copilă care cântă la pian și la un instrument surpriză.

[Not a valid template]

Aurelian Temișan va veni la Next Star' special ca să-l întâlnească pe Filip (6 ani), un băiețel care este foarte supărat pe el. Dacă băiețelul talentat la muzică și Temișan vor reuși să se împace, telespectatorii vor vedea joi seară.

Cine sunt ceilalți copii care vin pe scena talent-show-ului, dar și cine va fi câștigătorul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 18 februarie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție a noului sezon Next Star'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare