Homepage  / Vedete româneşti

Aurelian Temișan, reacție dură după ce a așteptat Ambulanța ore întregi. Artistul și-a exprimat public revolta: „Este strigător la cer!”

Aurelian Temișan, reacție dură după ce a așteptat Ambulanța ore întregi. Artistul și-a exprimat public revolta: „Este strigător la cer!”
9

de Cristina Țapu,

Aurelian Temișan, în vârstă de 52 de ani, este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde povestește fanilor despre evenimentele importante care au loc în viața sa. Recent, actorul a vorbit despre un episod mai puțin plăcut. Iată ce s-a petrecut!

Aurelian Temișan, revoltat după ce a solicitat Ambulanța și a așteptat ore întregi

Aurelian Temișan și-a exprimat revolta pe pagina personală de Facebook. Artistul a povestit că a telefonat la 112 și a solicitat o Ambulanță. După două ore de așteptate, ajutorul tot nu a sosit. Mai mult decât atât, autoturismul nici nu pornise spre locul indicat de către artist. Aurelian nu a menționat dacă Ambulanța a fost solicitată pentru el sau pentru un apropiat de-al său.

aurelian-temisan-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„-112, ce urgență aveți?

– Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil la adresa…, pentru…, simptomele sunt…

După toate întrebările puse la care am răspuns, mi se spune „s-a notat, vă va suna când ajunge’. Mulțumesc politicos și aștept. Și aștept… și aștept…

După două ore sun din nou și mi se spune „ambulanța încă nu a plecat’. Mă blochez. Efectiv nu știu dacă și cum să reacționez. E strigător și revoltător. Unde e de fapt și de ce se numește SISTEMUL DE URGENȚĂ???”, a scris Aurelian Temișan, pe pagina personală de Facebook.

Textul scris de către Aurelian Temișan a creat o adevărată dezbatere în mediul online, mulți dintre internauți povestind că au trecut prin situații similare, din păcate. „În ziua de astăzi mergem la spital ca să murim, și nu ca să ne însănătoșim. Și asta am spus-o demult! Acum, cu apariția acestui caz de la Spitalul Pantelimon, doar mi s-a confirmat ceea ce credeam. Multă sănătate!”, „În România nu există sistem de sănătate, din păcate pentru noi, în ciuda faptului că plătim o căruță de bani, lunar! Urgență este doar pentru noi, nu și pentru cei care ar trebui să acționeze în consecință!”, „Soțul meu a murit în brațele mele, 40 minute a durat până a venit salvarea”, au fost o parte dintre comentariile scrise de către fanii artistului.

Aurelian Temișan, carieră de succes în televiziune

Primul album semnat de Aurelian Temişan, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România în anii ’90, „Nu sunt sclavul tău”, a fost lansat în anul 1992. Au urmat alte patru albume muzicale, până în anul 2000. În acel an, artistul a decis să lase cariera muzicală pe planul doi.

Începând din 1994, Aurelian Temișan a hotărât să își încerce talentul actoricesc. În acel an, a jucat în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. Mai apoi, a făcut dublaj pentru desenele animate „Ratatouille” și „Neînfricată”. Din 2012, Temișan face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”. La filmările emisiunii a cunoscut-o şi pe Andreea Bălan, cea care i-a devenit, peste ani, fină. 

Pe lângă muzică, fotbalul este cea de-a doua mare pasiune a lui Aurelian Temișan. Spune cu umor că „Nu am luat gol de la Ronaldo, dar am primit de la Eros Ramazzotti” și regretă că perioada pandemiei a pus piedică activităților sportive ale Naționalei de Fotbal a Artiștilor, unde este membru fondator.

Sursă foto: Instagram – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton