Homepage  / Vedete româneşti

Aurelian Temișan, primele declarații despre plecarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Nu aș vrea să sune a laudă”

Aurelian Temișan, primele declarații despre plecarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Nu aș vrea să sune a laudă”
12

de Cristina Țapu,

Aurelian Temișan a oferit primele declarații după ce Andreea Bălan a anunțat că va pleca din emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Cei doi au fost colegi în juriu și îi leagă nu doar pasiunea pentru muzică, ci și o frumoasă prietenie, Aurelian Temișan fiind nașul de cununie al Andreei în mariajul cu George Burcea.

Aurelian Temișan, primele declarații despre plecarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”

Recent, s-a aflat că Andreea Bălan și-a dat demisia de la Antena 1. În sezonul următor, artista nu va mai fi membră a juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”, din care fac parte Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Mihai Petre și Cristi Iacob. Aurelian Temișan, colegul ei de emisiune, prieten apropiat și naș la cununia cu fostul ei soț, George Burcea, a fost cel care a vorbit deschis despre demisia Andreei. Într-un interviu pentru Cancan, el a dezvăluit că Andreea i-a mărturisit lui prima decizia de a pleca.

aurelian-temisan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Aurelian Temișan susține că Andreea Bălan îi mărturisise că ajunsese la saturație și că nu se mai simțea confortabil ca parte a juriului. Artistul a sfătuit-o să-și asculte intuiția și i-a dorit mult succes în toate proiectele viitoare.

„Nu aș vrea să sune a laudă, dar cred că sunt primul căruia i-a spus, pentru că a ajuns la o saturație și a zis: Eu cred că de la sezonul următor nu mai vreau să mai fiu! Andreea, gândește-te bine, suntem în timpul sezonului ăsta, pe care îl filmăm, ai timp să iei o decizie, o iei cu capul oricum pentru că tu ești o tipă matură și dacă tu simți că ai ajuns la un punct în care trebuie să faci o cotitură și să începi altceva, asta e altă treabă. E decizia ei, îi respect decizia.

Gradul nostru de rudenie rămâne același, de prietenie la fel, ca dovadă sunt în concertul ei, dar de la următorul sezon, că nu pot să spun de la toamnă, că nu știu când va fi, nu va mai fi cu noi la juriu”, a declarat Aurelian Temișan.

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!” vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare, conform propriilor spuse.

„Anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră, prilej cu care îmi îndeplinesc marele vis de a avea cel mai mare concert din viaţa mea, la Sala Palatului, pe 16 octombrie – Povestea sufletului meu. Sunt foarte fericită să muncesc pe deplin pentru acest proiect. Totodată, îmi doresc să petrec şi să călătoresc mai mult cu familia mea, fără să depind de programul strict al unui show de televiziune. Sunt foarte împlinită şi fericită, din toate punctele de vedere, şi îmi doresc ca proiectele profesionale să fie în armonie cu dezvoltarea mea emoţională. Le doresc succes în noul sezon”, a mărturisit Andreea Bălan.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton