; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin viziru

Augustin Viziru va deveni tată. Ce anunț a făcut după ce s-a retras de la „Survivor România”

22 January 2020

Augustin Viziru s-a retras marți seară din competiția Survivor România, în urma unei accidentări suferite la picior. Actorul a părăsit echipa Faimoșilor, în lacrimi, nu înainte de a face un anunț important. Acesta va deveni tată de fată și se va căsători în curând.

„Cu cât sunteți mai relaxați și atenți la detalii. Oni, știi foarte bine cine ești, lasă nervii deoparte că atunci o să dai randament mult  mai mare. Lino, ce o să faci de acum, o să te definească ca om în viață. Să ai mare grijă de voi. Să aveți grijă mare de voi. Să aveți grijă unii de ceilalți. Să nu uitați că este un joc, să vă distrați, să vă simțiți bine. Când e cazul o să fie și nervi, dar vă doresc baftă și să vă îndepliniți obiectivele fiecare.', le-a spus Augustin Viziru colegilor săi, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Mai mult decât atât, Augustin Viziru a transmis un mesaj pentru cei care l-au susținut. De asemenea, acesta a dezvăluit că în curând va deveni tată.

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.', a mai adăugat Augustin Viziru. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare