; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin viziru

Augustin Viziru trece prin momente grele: „Am internat-o pe mama, are COVID”

19 March 2021

Despre copil, carieră și problemele de sănătate ale mamei: Augustin Viziru și-a deschis sufletul în fața lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.

  „Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Știu însă că mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu', spune Augustin. 

La rândul lui părinte, Augustin este un tată dedicat 100% fiicei lui.

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanență de gardă noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joaca. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii', i-a povestit Augustin lui Cristi Brancu.

Augustin este un tătic model, complet implicat în viață fetiței. 

„Îi fac micul dejun, o spăl. Nu cred că există bărbat priceput la asta, toți învățăm. O iau de la zero și nu pot să îmi iau ochii de la ea. Cred că cel mai important este să ne ocupăm noi de ea, avem ajutor din partea familiilor.'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare