; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin Viziru şi Oana Mareş divorţează

14 June 2011

Interpretul lui Aziz din Iubire şi onoare' şi prezentatoarea emisiunii Oops!' de la Antena 2 au anunţat că divorţează. Pentru că nu vor să tranforme despărţirea într-un eveniment de presă, cei doi sunt zgârciţi cu declaraţiile, dezvăluind doar că vor apela la varianta simplă, la notar.

După numai doi ani de căsătorie, Augustin Viziru şi Oana Mareş au confirmat, pentru Libertatea, că se despart. Potrivit apropiaţilor celor doi, fiecare are deja de ceva vreme viaţa lui, iar acum soţii au decis să meargă la notar pentru un divorţ amiabil. Oana a confirmat că locuieşte singură de luni bune într-un apartament închiriat.

Viziru şi Mareş s-au căsătorit pe 11 iulie 2009, după ce fuseseră despărţiţi timp de 3 luni şi îşi anulaseră o dată nunta, motivul invocat atunci de presă fiind că blonda nu mai putea tolera dependenţa lui Augustin de jocurile de noroc.

De altfel, în 2009, imediat după ce s-au căsătorit, Oana Mareş glumea spunându-ne că se miră cum de nu o întreabă nimeni cum aţi ajuns să vă despărţiţi de atâtea ori, că nici eu nu mai ştiu de câte ori, şi să vă împăcaţi de fiecare dată şi să vă iubiţi şi mai mult?'.

Tot ea a răspuns atunci care e secretul relaţiei lor: Aşa suntem noi, nebuni, aşa cum spun prietenii. Nebuni unul după celălalt!!! Faptul că între noi există o mare atracţie şi o iubire nebună, aş putea spune, ne-a ajutat să rămânem împreună, pentru că din punct de vedere al caracterelor nu ne dădea nimeni nici o şansă. Eram doi căpoşi şi ne puneam răbdarea la încercare până unul dintre noi atingea limita şi ceda'.

Augustin şi Oana au fost împreună 11 ani. Augustin, care a terminat de ceva vreme filmările la Iubire şi onoare', a fost recent într-o vacanţă prin Belgrad, Budapesta şi Madrid, iar acum participă la turnee de biliard în ţară şi în străinătate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare