; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin Viziru și a botezat fiica. Motivul pentru care a amânat evenimentul (2)

Augustin Viziru și-a botezat fiica! Cine a lipsit de la eveniment

16 June 2021

La începutul săptămânii, Augustin Viziru a organizat unul dintre evenimentele cele mai importante din viața sa: și-a botezat fiica, pe micuța Maria, care a împlinit recent un an, scrie click.ro.

Augustin Viziru (40) a amânat petrecerea de botez a fiicei sale din cauza pandemiei de coronavirus. Acum însă, când restricțiile au fost ridicate, actorul a profitat de situație și a petrecut pînă în zori alături de familia sa și de câțiva prieteni, care au și urcat în mediul online câteva fotografii de la eveniment.

 Vezi galeria foto >

Deși a fost un eveniment fericit, iar la petrecere au venit mulți dintre apropiații săi, Augustin a avut și un regret, mai scrie sursa citată. De la botezul Mariei a lipsit unchiul acesteia, Lucian Viziru. Acesta locuiește de câțiva ani în Germania și nu a putut ajunge la botezul nepoatei sale. 

De buna dispoziție de la petrecere s-au ocupat Viorica de la Clejani cu trupa, Costel Bijou și Raluca Drăgoi, care au ținut mesenii în picioare toată noaptea. Printre invitați s-au numărat Majda Aboulumosha, Doinița Oancea, Nea Rață, Ana Baniciu cu iubitul, Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță. 

A participat la „Survivor' și la „Ferma'

Pe Augustin Viziru l-ați văzut în show-ul „Survivor România', de la Kanal D, precum și la „Ferma. Orășeni vs. săteni', show al cărui mare premiu l-a și câștigat. După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

Marele câștigător „Ferma' a fost Augustin Viziru, cel care a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și care a dedicat victoriei tatălui său care-l urmărește din cer!

Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut’. Acestea au fost cuvintele învingătorului la finalul unui drum dificil și pavat cu multe obstacole. 

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare