Homepage  / Televiziune

Augustin Viziru se alătură serialului Tătuțu’. Ce personaj va interpreta. Primele declarații despre noul rol

Augustin Viziru se alătură serialului Tătuțu'. Ce personaj va interpreta. Primele declarații despre noul rol
7

de Cristina Țapu,

În urmă cu două decenii se clădea Clanul, iar întreaga poveste va fi spusă, în curând, în serialul TĂTUȚU'. Actorilor care au interpretat personajele deja îndrăgite de cei de acasă, li se vor alătura și cei care vor da viață unor noi roluri.

Augustin Viziru se alătură serialului TĂTUȚU’

Unul dintre personajele cheie pe care le vom descoperi din toamnă este Ciroză, interpretat de Augustin Viziru. De-a lungul timpului, cei de acasă l-au putut urmări pe Augustin în mai multe producții, unde a făcut roluri remarcabile, iar acum îl vom putea vedea în TĂTUȚU’ într-un rol negativ care va interveni în viața lui Bebe Măcelaru` și îi va crea probleme serioase.

„TĂTUȚU’ reprezintă pentru mine o revenire. Îmi era dor să mă întorc pe platourile de filmare și mă bucur din suflet că sunt din nou la muncă. Chiar dacă eu aș putea să joc și doctori, și altceva, lumea preferă ca eu să fiu ăla rău. Așa că, așa cum v-am obișnuit, eu voi fi ăla rău în TĂTUȚU’. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul” a spus Augustin Viziru.

Catalina-Grama-Jojo-Tatutu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine stă, de fapt, în spatele acțiunilor lui Ciroză și cum va influența acesta povestea, telespectatorii vor putea afla din toamnă în TĂTUȚU, difuzat de către PRO TV.

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, „Clanul” a creat un fenomen. Scenariul, actorii, efectele speciale și felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul! Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul…?! 

În urmă cu aproximativ 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea în serialul „TĂTUȚU`”. 

Telespectatorii vor afla povestea lui Bebe Măcelaru’ în noul serial

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul CLANUL. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: TĂTUȚU – care ne va transpune în timp și ne va duce cu 20 de ani în urmă!

Actorul George Mihăiță a reușit să construiască un personaj care a impresionat o țară întreagă, iar acum va continua povestea cu… începutul: „Trăiești 2 ani într-un vis sublim… CLANUL… te trezești și te-așteaptă altul… TĂTUȚU`… Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă… Mi-e dor de toți, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial… TĂTUȚU”, a spus George Mihăiță.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton