; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin Viziru

Augustin Viziru și Oana Radu, noii concurenți de la „Ferma vedetelor”

04 February 2015

Augustin Viziru este unul dintre cei 12 concurenți gata să facă față vieții la fermă, pregătindu-se intens pentru noile experiențe unice pe care acest format le oferă. Alături de el se va afla și Oana Radu.

Augustin Viziru

Augustin Viziru nu este la prima colaborare cu PRO TV, el fiind un actor de succes care a atras simpatia publicului în super producții marca Acasă, precum „Inimă de țigan' și „Regina'.

Mi se pare un format foarte interesant, competitiv, și cum mie îmi place foarte mult competiția am acceptat cu drag să fac parte din el. Până acum nu am avut nicio legătură cu mediul de la țară, nu știu cu ce se mănâncă exact, dar sper să învăț din mers cât mai multe lucruri interesante.' – a declarat Augustin.

Oana Radu

UPDATE: Oana Radu (o fostă concurentă de la „Vocea României') se alătură și ea echipei formată până în acest moment din Ștefan Stan, Vica Blochina și Augustin Viziru, și este gata să facă față noilor provocări.

Acest proiect reprezintă pentru mine provocarea vieții. Va trebui să mă descurc singură, în anumite situații în care nu am mai fost niciodată. Nu mă gândesc să câștig, mă gândesc la o bună comunicare și înțelegere cu cei care vor fi alături de mine în competiți.' – a declarat Oana Radu.

Ce se întâmplă în „Ferma vedetelor'

Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru cele 12 vedete implicate și se va opri în vremea străbunicilor, cu tradiții si condiții de trai neatinse de confortul lumii moderne.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de „mentorul fermei', cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Te-ar putea interesa și:

Iulia Vântur va prezenta „Ferma vedetelor' | Când începe noua emisiune

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare