; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin viziru

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima oară. Primele imagini cu bebelușul

16 June 2020

După ce a surprins pe toată lumea anunțând în cadrul show-ului „Survivor România' (Kanal D) că va deveni tată pentru prima oară, Augustin Viziru și-a anunțat prietenii pe rețelele de socializare că partenera sa a născut pe 14 iunie. 

În luna ianuarie actorul spunea că va avea o fetiță, iar partenera sa a născut într-adevăt o fetiță perfect sănătoasă: 

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.❤️', a fost mesajul postat de Augustin pe Facebook. 

 

Din cauza epidemiei de coronavirus, actorul nu a putut fi alături de partenera sa la naștere, însă nerăbdarea și fericirea sunt de la sine înțelese după aceste cuvinte. 

Augustin Viziru a anunțat în cadrul emisiunii „Survivor România' ca va deveni tată pentru prima oară:

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii., a declarat în ianuarie Augustin Viziru. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare