; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin viziru

Augustin Viziru a anunțat sexul primului său copil: „Este o sarcină avansată”

29 January 2020

După retragerea din competiția „Survivor România', actorul Augustin Viziru a fost invitat la „Fan Arena', de la Kanal D și a făcut declarații emoționante despre cel mai frumos moment din viața lui. Acesta va fi tată de fată.

„A fost foarte emoționant momentul. După accidentare au urmat niste momente grele pentru mine. M-am emoționat și am spus că o să am o familie. Vreau să rămână viața mea personală. Nu vreau să vorbesc despre viața mea. Este o sarcină avansată. Asta pot să spun, iar lucrurile merg cum trebuie. Sunt foarte fericit. Se pare că este fată', a spus Augustin Viziru în cadrul emisiunii „FanArena', prezentată de Cosmin Cernat la Kanal D. 

Augustin Viziru a anunțat în cadrul emisiunii „Survivor România' ca va deveni tată pentru prima oară:

„Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos. Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.’, a mai adăugat Augustin Viziru. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare