; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Augustin Julea va prezenta “Gazeta de perete”, la Prima TV

23 January 2013

Prima TV lansează, din 4 februarie, Gazeta de perete, o emisiune de revista presei prezentată de actorul Augustin Julea.

„Augustin Julea n-are mogul, n-are partid, n-are rude de angajat la stat, de aceea îi dă pe toţi la Gazeta de perete'', se arată în comunicatul postului Prima TV.

„Cei mai copţi dintre noi ştiu foarte bine ce era Gazeta de perete în vremurile de tristă amintire. Un dulăpior fixat la intrarea în întreprinderea socialistă, obligatoriu închis cu lacăt, prin ale cărei uşi de sticlă vedea tot angajatu cine este afişat la Aşa, DA şi cine la Aşa, NU. Cu alte cuvinte, acolo erau înfierate moravurile epocii, dar şi lăudate elementele de mândrie ale societăţii.

Emisiunea cu acelaşi nume, fiind afişată pe suport video, se vrea varianta modernă a bătrânei Gazete de perete', un fel de nepoata ei de la oraş. Şi pentru că locul dulăpiorului din curtea fabricilor este luat acum de televizor, stimaţilor telespectatori nu le va rămâne de făcut decât să apese pe butonul unde au memorat postul Prima TV, să-l blocheze cu un băţ de chibrit şi să arunce telecomanda, pentru a nu fi tentaţi să schimbe', spune Augustin Julea.

Va semăna cu “În gura presei”?

Emisiunea este o satiră socio-politică, condimentată cu rubrici şi reportaje, menite să-i asigure o dinamică aparte faţă de formatele asemănătoare deja existente.

În general, privitorii acestei emisiuni fac parte din categoria celor care conştientizează când un produs media încearcă să manipuleze opinia publică', spune Julea.

De aceea vor fi destul de confuzaţi ori de câte ori moderatorul, Augustin Julea, îi va întreba prieteneşte: Ei, v-aţi prins? Eu al cui sunt? Al lui Băse, al Varanului, al Biancăi Drăguşan sau al PP-DD-ului? Vă dau un indiciu: am copilărit în Caracal, mărturiseşte prezentatorul.

Aşadar, rămâneţi pe recepţie şi urmăriţi din 4 februarie, de luni până joi, de la ora 23:00, Gazeta de perete', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare