Homepage  / Vedete româneşti

Augusta Petrescu Lazarov, despre cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov. Relația pe care o are acum cu copiii lui

Augusta Petrescu Lazarov, despre cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov. Relația pe care o are acum cu copiii lui
9

de Redactia Tvmania

Augusta Petrescu Lazarov, soția celui mai prolific producător TV român din toate timpurile, Valeriu Lazarov, a poposit în studioul de podcast „Altceva cu Adrian Artene” unde a povestit spuse și nespuse, lucruri triste, dar și amintiri care încă îi fac inima să vibreze. 

Augusta Petrescu Lazarov, despre moartea soțului ei, Valeriu Lazarov

La rândul său producător TV, Augusta Lazarov Petrescu se asociază, din punct de vedere profesional, dar și personal, cu adevăratele începuturi ale divertismentului modern din România pentru că, alături de primul soț, regretatul Valeriu Lazarov, a adus pe micile ecrane producții emblemă în istoria televiziunii din România și putem aminti aici „Surprize, surprize”, „Din dragoste”, „Ciao, Darwin” sau „Iartă-mă”. 

De departe, privind în urmă, unul dintre cele mai dure episoade din viața ei a fost, desigur, pierderea soțului ei, omul despre care putem spune că i-a dat marele start în viață. Și acum, după ani și ani de zile, retrăiește acele momente și lăcrimează.

Augusta Petrescu Lazarov, despre cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„În noaptea de după ziua mea de naștere – pentru că el a murit la ora 3:40 – pe 11 august. Da, așa fost să fie. Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital, acolo cu el și atunci au fost lângă mine părinții mei pentru că veniseră și ei la Madrid, și fratele meu cu soția lui. Ei au plecat cred cu vreo două zile înainte că aveau și ei copii micuți acasă și au rămas părinții mei cu mine. La un moment dat îmi amintesc că mama a plecat, a mai rămas cu tata încă vreo săptămână sau două și apoi am mai stat singură acolo până spre finalul anului, până prin noiembrie, cred. 

Ei m-au ajutat enorm acolo, dar am bune relații cu copiii lui care se păstrează și astăzi și chiar cu parte din soțiile lui, da. Chiar săptămâna trecută am vorbit cu una dintre dintre soții, soția, mama celor mai mici dintre copii”, povestește invitata lui Adrian Artene, amintindu-și de anul 2009 atunci când l-a pierdut pe Valeriu Lazarov a doua zi după ziua sa de naștere. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton