; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Audrey, noua Coco Chanel

29 September 2008

Dupa o scurta incursiune pe meleaguri americane, Audrey Tautou s-a hotarat sa ramana fidela cinematografiei frantuzesti. Urmatorul ei rol ar putea fi unul la fel de mare ca cel al din “Amélie”.

La mijlocul lunii septembrie, Audrey Tautou s-a apucat serios de treaba. Actrita – care a intrat intr-un con de umbra cinematografic dupa 2006 si “Codul lui Da Vinci” – a mai facut de atunci doua filme pe meleagurile natale, dar abia acum promite sa faca iar valuri pe plan international. Rolul care ar putea sa o aduca din nou in lumina reflectoarelor este cel al creatorei de moda Gabrielle “Coco” Chanel: filmarile la pelicula “Coco avant Chanel” au inceput in septembrie, iar confirmarea ca Audrey o va intruchipa pe legenda din lumea modei a venit odata cu prezenta acesteia pe platourile de filmare. Asta dupa ce, anul trecut, zvonurile legate de productie indicau o oprire a proiectului. Filmul va purta semnatura regizorala a lui Anne Fontaine si se bazeaza partial pe cartea scrisa de Edmonde Charles-Roux, “L’Irreguliere” (in traducere, “Non-conformistul”). Costumele vor fi create sub bagheta lui Karl Lagerfeld – care a colaborat cu imperiul Chanel din 1983 incoace.

2 in 1
Pentru a se asigura ca productia va avea parte de publicitatea dorita, producatorii au pus la punct un plan publicitar bine tintit: lansarea din 2009 a filmului biografic va coincide cu aparitia pe canalele de televiziune a reclamei la Chanel No. 5, in care aceeasi Audrey va avea rolul principal. Inlocuind-o pe Nicole Kidman in postura de imagine a vestitului parfum, actrita franceza va lucra la realizarea spotului alaturi de regizorul Jean-Pierre Jeunet – cu care a colaborat la “Amélie” (2001) si “O logodna foarte lunga” (2004). Si nu ne putem astepta decat la o reclama uluitoare, avand in vedere ca Nicole Kidman si regizorul Baz Luhrmann i-au “stors” pe cei de la Chanel de 46 de milioane de dolari, pentru trei minute de pelicula publicitara (reclama din 2004 a fost cea mai scumpa din istorie).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare