; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu X Factor 2013, Dan Bittman, Delia, Cheloo

Au început audiţiile pentru „X Factor”, sezonul 3

04 July 2013

Cel de-al treilea sezon al show-ului “X Factor” îşi alege în aceste zile concurenţii. Emisiunea va putea fi văzută, din toamnă, la Antena 1.

De dimineaţă, zeci de concurenti din întreaga ţara au venit la Palatul Copiilor din Capitală, pentru a da proba interpretării în faţa juraţilor.

Pe parcursul a nouă zile, Delia, Dan Bittman și Cheloo vor avea misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselecţii. Răzvan și Dani vor fi și ei alături de concurenți pe parcursul acestor zile.

Delia: “Nu am o misiune deloc uşoară”

Delia, proaspăt ȋntoarsă din vacanță, a declarat că „primul sezon ȋn care am participat, la X Factor, ca jurat, a fost o experiență extraordinară și de-abia așteptam să ȋncepem munca la noul sezon! Nu am o misiune deloc ușoară, mi-au spus colegii mei că sunt foarte multe talente, mi-e tare greu atunci când trebuie să iau o decizie. Acum, ȋn prima zi a audițiilor, deja am văzut multi concurenti extraordinari, sunt de-a dreptul ȋncântată de ceea ce văd și aud! Și ma gândesc că e doar prima zi de audiții!'

Dan Bittman îşi doreşte o câştigătoare

Dan Bittman știe cum trebuie să fie câștigătorul marelui premiu: La X Factor, căutăm o fată frumoasă, care să și cânte extraordinar, o persoană care să ne convingă din prima când intră pe scenă, să simțim că ăla e, că știe de ce se află ȋn acest show. Au câștigat doi băieți până acum, e timpul să primească laurii și o fată. Să ne dea certitudinea că poate să evolueze și, ȋn câteva luni, să scoatem din ea o vedetă autentică', spune el.

Cheloo vrea să vadă evoluţie

Cheloo, pe de altă parte, este imperturbabil. Nu-mi fac niciodată planuri! Vreau să văd evoluție la X Factor, să câștige o voce foarte bună, nu mă interesează dacă va fi o fată, un băiat sau un grup, trebuie doar să fie extrem de  bun', a declarat el. Dacă din zece concurenți nu-mi place nici unul, n-o să am nicio problemă să-i elimin. Le fac un bine și lor, și show-ului, și telespectatorilor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare