; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antonia si Alex Velea2

Audiții pe nevăzute cu Antonia și Alex Velea, diseară, la „Chefi la cuțite” (Antena 1)

30 March 2021

Ediția de luni seară „Chefi la cuţite', de la Antena 1, a adus povești deosebite în platou. Fanii emisiunii cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte și în ediția de marți de surprize. Doi artiști iubiți de public vor găti un preparat exotic și se vor prezenta la „Audițiile pe nevăzute' ale showului culinar.

Printre poveștile de luni seară se numără și cea a Cristinei Iosza. La 86 de ani, concurenta le-a povestit celor trei chefi cum a reușit să devină cunoscută pe platforma TikTok, cu ajutorul vecinului său, Rawi Srouji, de 23 de ani, care s-a mutat în Cluj din Nazaret pentru a-și da masteratul în psihologie. Deși exista o bariera a limbii la început, au depășit-o odată cu prietenia strânsă ce s-a format. Doamna Cristina a reușit să îi uimească pe chefi cu povestea sa, dar și cu preparatul ei, mămăliguță cu brânză de burduf.

Unul dintre cele mai tensionate momente ale serii a fost momentul în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au aflat deznodământul probei amuletei, decizie ce i-a aparținut invitatului special, Henrik Sebok. Pentru această probă, chefii au fost nevoiți să gătească preparate ce puneau în evidență orezul.

Avantajul extraordinar al amuletei oferă câștigătorului puterea de „a reduce la tăcere una dintre echipe pe tot parcursul probei', iar acea echipă „va putea să comunice doar prin semne sau orice altă formă ce nu implica sunet'. Amuleta a trezit foarte multe amintiri chefilor, în special lui chef Dumitrescu, care într-un sezon anterior a întâmpinat multe dificultăți din cauza ei. Orezul iranian cu miel al lui Chef Scărlătescu a fost câștigător în ochii juratului invitat.

Antonia și Velea gătesc un preparat cu specific indian

 Vezi galeria foto >

Marți seara va fi o ediție cu multe surprize. Antonia și Alex Velea își vor face apariția în platoul Chefi la cuțite cu multe emoții. Preparatul lor, unul exotic, cu influențe din bucătăria indiană, a fost special gândit ca să îi impresioneze pe „cei trei muschetari ai bucătăriei'.

„Ne lipsește scena', au spus artiștii, care au mai dezvăluit că pandemia i-a ajutat să își descopere noi talente în bucătărie.

Dacă vor reuşi sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, telespectatorii vor afla astăzi, la ora 20.30 la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare