; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bake Off Romania (0)

Au rămas 10 concurenți în cortul “Bake Off România”

08 March 2016

O nouă săptămână de foc în cortul Bake Off România' a adus cea de-a doua mare provocare pentru cei 11 concurenți rămași în competiția pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator și premiul de 25.000 de euro. Energia, pasiunea și dorința de a merge mai departe au răspândit în tot cortul miros de tarte, dulci și sărate, iar Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu au avut de luat o decizie grea.

[Not a valid template]

La prima probă, cea de semnătură, concurenții au trebuit să prepare un quiche care să îi reprezinte, dar care să impresioneze jurații prin combinația de ingrediente din umplutură. Cei care au reușit să se remarce la această probă au fost: Adrian, Carmen și Ionela.

Proba tehnică se pare că le dă cele mai multe bătăi de cap concurenților. Deși primesc rețeta și câteva indicații despre modul de preparare, acestea nu sunt complete, tocmai pentru a le testa abilitățile de cofetari. De această dată, Tudor Constantinescu a fost cel care a dat tema: tartă cu lămâie și bezea: „Îmi place să regăsesc într-un preparat această armonie între proporții!'. Același produs, cu 11 modalități de preparare și prezentare și 11 viziuni diferite pentru produsul final, le-a dat de furcă concurenților. La această probă s-au remarcat Dan, Ionela și Mihaela.

Proba de creativitate l-a adus în cortul Bake Off România' pe carismaticul Florin Busuioc, care le-a dat tema concurenților printr-o ghicitoare. Cei 11 au avut de pregătit tarte care să reprezinte cele patru anotimpuri. „Chiar dimineață, când m-am trezit, l-am văzut la Meteo și nu mă așteptam să vină la noi în cort!', a spus Irina. Odată cu venirea lui Busu s-a instalat buna dispoziția la bancurile de lucru, iar el nu a ezitat să glumească cu concurenții. Din cele patru tipuri de tarte pregătite de fiecare, cei 11 cofetari amatori au avut de ales doar două pe care să le deguste jurații.

Adrian, tânărul concurent de 16 ani, este cel care a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor celor trei experți și a primit insigna de cofetarul săptămânii. Petre, Erika și Mariana au fost nominalizați de juriu pentru proba eliminatorie, unde au trebuit să reinterpreteze tarta cu mere. Petre a fost cel care nu a reușit să fie suficient de convingător și a părăsit competiția Bake Off România': „Fie că ești învins sau învingător, în momentul în care ești pe teren, îți aplauzi adversarul și el pe tine!', a declarat Petre.

Săptămâna viitoare, luni, de la 20.30, la Pro TV, la Bake Off România', biscuiții și fursecurile vor fi vedetele ediției. Un invitat surpriză, îndrăgit de milioane de oamenii prin stilul său unic, va fi alături de ei pentru proba de creativitate și le pentru a le arăta cum se construiește o casă de… turtă dulce!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare