; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia Express sezonul 4 4 1024x683

Au început pregătirile pentru „Asia Express”, sezonul 4. Cum se face castingul pentru emisiune, în plină pandemie de coronavirus

29 April 2020

În plină pandemie, cei din echipa emisiunii „Asia Express' au început deja pregătirile pentru sezonul următor, al 4-lea, însă nu se știe dacă vor putea filma anul acesta.

Mona Segall, producătorul general al emisiunii, a mărturisit, în cadrul emisiunii online a semifinaliștilor Speak și Ștefania, că a început să lucreze la casting. În spatele acestui show sunt zeci de oameni care se ocupă fiecare de segmentul său și totul trebuie pregătit temeinic. Dar, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a stabilit o dată exactă a începerii filmărilor, iar difuzarea unui nou sezon stă sub semnul întrebării.

„Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă', a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Mona Segall a mai dezvăluit cum se fac alegerile pentru echipele care vor pleca în Asia Express. Emisiunea înseamnă multe ore de muncă din partea tuturor celor implicați în proiect.

„Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate', a mai spus Mona Segall.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare