Homepage  / Televiziune

Au început înscrierile pentru Vocea României 2024, sezonul 12. Anunțul făcut de Pro TV

Au început înscrierile pentru Vocea României 2024, sezonul 12. Anunțul făcut de Pro TV
6

de Ioana Maria,

Pro TV a anunțat când încep înscrierile pentru „Vocea României” 2024, precum și orașele unde vor avea loc preselecțiile pentru sezonul 12 al show-ului. Totodată, Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” sezonul 11, iar acum a vorbit despre experiența ei.

Pro TV a anunțat când încep preselecțiile pentru sezonul 12 Vocea României

Echipa „Vocea României” se pregătește pentru un nou sezon și caută concurenții care să facă spectacol în fața antrenorilor. Înscrierile la show-ul de la Pro TV au loc pe site-ul inscrieri.protv.ro, De asemenea, cei care vor să se înscrie sunt așteptați la preselecții în: Cluj-Napoca7 aprilie (Hotel Golden Tulip Ana Dome); Iași14 aprilie (Hotel Unirea); Timișoara21 aprilie (Hotel Ibis Timișoara City Center); București27 și 28 aprilie (Hotel Pullman Bucharest World Trade Center).

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023. Ce mesaj are pentru viitorii concurenți

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. Telespectatorii au votat și au decis ca Alexandra să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu premiul (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La câteva luni de la câștigarea trofeului, Alexandra Căpitănescu recunoaște că participarea la Vocea României i-a schimbat viața și îi încurajează pe toți cei talentați să nu ezite să se înscrie în noul sezon.

„Pentru mine, este cea mai mare realizare de până acum. Este o validare și mă face să am mai multă încredere în mine, așa cum oamenii de acasă au crezut în mine. Vocea Românieiînseamnă foarte multă emoție, stări, și concentrare maximă. Îi îndemn pe cei care vor veni în sezonul următor să nu ezite, să profite de fiecare moment pentru că este o ocazie unică – nu ai în fiecare zi oportunitatea să lucrezi cu un band sau cu unul dintre antrenorii de la Vocea României. Ai deschidere la un public foarte mare și poți ajunge mult mai repede la cei de acasă”, a spus Alexandra Căpitănescu.

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton