; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stelian tufaru, cornelia marin

Au început înscrierile pentru un nou sezon al emisiunii „Ajutor! Vreau sa slăbesc!” (Prima TV)

23 January 2018

Prima TV a anunțat astăzi că a dat startul preselecțiilor pentru emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc'. 

Cei care doresc să se înscrie o pot face la e-mail-ul [email protected] și la telefonul 0723.800.948. Condițiile principale de participare sunt motivația și seriozitatea, informează postul tv.

Participanții vor fi oameni obisnuiți care își doresc să piardă în greutate și au ajuns la concluzia că au nevoie de ajutorul unor specialiști care să-i îndrume pentru a-și atinge scopul. Aceștia ajung în punctul în care iau decizia de a participa din diverse motive: își doresc să-și recapete respectul de sine, motive legate de sănătate, proaspete mămici care doresc să-și recapete silueta sau chiar femei care doresc să devină mămici și nu pot din cauza kilogramelor în plus.

Concurenții sunt ajutați de un nutriționist și un antrenor care, după ce îi cunosc și după ce primesc rezultatele analizelor de sânge și metabolice, îi urmăresc și îndrumă. Este vorba de nutriționista Cornelia Marin și antrenorul Stelian Tufaru. Ambii vor oferi sprijin concurenților în lupta lor cu kilogramele. Cornelia Marin are peste 15 ani de experiență în nutriție și va arăta participanților  care sunt pașii pe care trebuie să îi faci ca să ai o siluetă perfectă. Pornind de la ce vase de gătit să-și achiziționeze, până la cum să cumpere alimentele și ce să urmărească pe etichetele acestora.

Stelian Tufaru este instructor de fitness, iar din 2012 participă la concursuri și alergări montane alături de elevii săi, în felul acesta motivându-i pe aceștia să se antreneze mai intens după ce au pierdut în greutate. Împreună cu consultantul în nutriție Cornelia Marin, Stelian Tufaru le insuflă concurenților dorința de victorie în lupta cu kilogramele, hotărâre și determinarea de a merge până la capăt.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare