; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La casa de papel

Au început filmările sezonului 5 al serialului-fenomen „La casa de papel”

21 August 2020

Platforma de streaming Netflix este pregătită să renunțe la unul dintre cele mai bune produse ale sale: serialul spaniol „La casa de papel' va avea un al cincilea sezon, însă acesta va încheia povestea care ne-a ținut cu sufletul la gură în ultimii ani.

Partea a 5-a a seriei va avea 10 episoade, iar filmările au început pe 3 august în Danemarca, urmând apoi să se mute în Spania și Portugalia.

 

Creatorul și producătorul executiv Alex Pina a declarat că:

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din . Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon.'

 

Ce urmează

 

Distribuției formate din Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona), Pedro Alonso (Berlin), printre alții, li s-au alăturat actorii Miguel Ángel Silvestre („Colecția Velvet' și „Sense8') și Patrick Criado („Jocurile timpului'), însă nu se știe ce rol vor avea ei în povestea a cărei acțiune a avut un final neașteptat în sezonul 4: Profesorul ajunge la o confruntare directă cu misterioasa și diabolica polițistă Alicia Sierra (Najwa Nimri).

O dată a lansării nu a fost încă anunțată, însă finalul anului viitor sau începutul lui 2022 par a fi cele mai probabile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare