; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trasnitii (4)

Au început filmările pentru un nou sezon al serialului „Trăsniţii” (Prima TV)

05 August 2015
Vacanţa s-a terminat pentru „Trăsniţii' de la Prima TV. Grig Chiroiu, Bogdan Dumitrescu şi întreaga echipă au început săptămâna în forţă pe platourile de filmare.
[Not a valid template]
Cu bateriile încărcate pentru cel de-al 25-lea sezon, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj şi garderobă, apoi s-au prezentat la cadru. Au repetat textul, au urmat întocmai sfaturile regizorale, au făcut o repetiţie generală cu camerele şi… Acţiune!
Ne-am apucat de filmări, aşa cum obişnuim să facem la începutul lunii august. Toată lumea a venit cu forţe proaspete, de pe unde a fost în vacanţă, şi ne bucurăm foarte tare că ne merge aerul condiţionat. Asta înseamnă că avem dotări. O să vedeţi de fapt ce dotări avem şi în secţia de poliţie şi în vilă, pentru că, aşa cum v-am obişnuit în fiecare sezon, v-am pregătit o mulţime de surprize, situaţii noi şi personaje foarte interesante', a declarat Grig Chiroiu.
În prima zi de filmare, „Trăsniţii' au avut şi un invitat special pe platouri, un pui de pisică de numai o lună, pe care colegul Muşchiulică l-a adus să le poarte noroc în noul sezon, care va debuta în această toamnă, la Prima TV.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare