; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_5774

Au început filmările pentru sezonul doi al show-ului „Chefi la cuțite”

12 July 2016

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. Etapa audițiilor pe nevăzute i-a adus din nou pe cei trei față în față cu preparate pe care trebuie să le jurizeze fără a ști nimic despre autorii lor. Și după cum au mărturisit, aceasta este una dintre părțile lor favorite din show. Chiar de la primele ore ale zilei de filmare, jurații au început să facă pariuri despre cine ar putea fi cel sau cea care a gătit farfuria din fața lor. Așa se face că „manichiurista lui Scărlătescu' sau „măicuța lui Dumitrescu' s-au dovedit a fi un șofer de tir pasionat de gătit.

[Not a valid template]

Prima zi de filmare a venit și cu surprize în farfurie, mai ales pentru chef Scărlătescu: un concurent s-a prezentat cu o clătită umplută cu legume, moment în care chef Cătălin a izbucnit în râs. „Cum să vii la preselecții cu clătite, când știi că eu nu pun gura pe ele?', s-a întrebat acesta. Ceilalți doi colegi de jurizare nu au pierdut însă ocazia să facă glume pe seama lui Scărlătescu, în stilul caracteristic, și au adăugat cu umor: „A văzut că ai vândul clătite la Festivalul Scoicilor și de-asta a adus acest preparat'. Dacă o astfel de farfurie va trece testul gustului celor trei chefi rămâne de văzut.

Cu chef de muncă și energie, cei trei jurați sunt acum și mai motivați să aplice strategii care mai de care mai bune pentru obținerea trofeului în acest sezon. Dacă prima ediție „Chefi la cuțite' a fost câștigată de chef Bontea, fiecare dintre ei este acum și mai hotărât să lupte pentru titlu. Ironiile și-au făcut din nou loc în discursul chefilor, pe care îi leagă o prietenie de ani buni și care știu cum să dea naștere celor mai haioase comentarii. Dacă Florin a lansat vara aceasta o carte de bucate, iar Cătălin a organizat nu una, ci două ediții ale Festivalului Scoicilor, cei doi s-au întrebat ironic cu ce performanțe se laudă colegul lor, Sorin: „Am câștigat primul sezon „Chefi la cuțite', vi se pare puțin?', a ripostat acesta râzând. „Eu abia aștept să-mi strâng iar cavalerii în jurul meu. Sau să fiu John Snow sezonul ăsta?!!! Mă mai gândesc', a glumit chef Dumitrescu în pauza de filmări. „Titlul e al meu', a ținut și chef Bontea să clarifice, „veți vedea voi', în vreme ce chef Scărlătescu a zâmbit calm, lăsând să se înțeleagă că sezonul acesta lupta va fi pe viață și pe moarte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare