; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamarinamarinca

Au început filmările pentru sezonul doi al serialului „Marte” de la National Geographic

08 September 2017

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Marte', difuzat și la noi de National Geographic, cu Anamaria Marinca printre protagoniști, au început în ultima săptămână din iulie a acestui an, în Budapesta, anunță postul într-un comunicat.

 

Serialul care îmbină ficțiunea cu secvențe de documentar va continua să examineze cum va arăta viața atunci când vom deveni o specie interplanetară. Sezonul al doilea al serialului apreciat de critici ca fiind „un îndemn la reflecție este programat să debuteze în prima parte a anului 2018, pe National Geographic, în 171 de țări și 45 de limbi, și are șase părți.

 

Al doilea sezon, format din șase părți, străbate mai mulți ani în viitor, după ce astronauții de pe Daedalus au construit o colonie în toată regula: Olympus Town. Cum specia umană este acum o specie interplanetară, „Marte' examinează impactul oamenilor asupra Planetei roșii și consecințele planetei asupra oamenilor.

 

În acest nou sezon, se alătură distribuției alți actori: Esai Morales („NYPD Blue'),Roxy Sternberg („Emerald City'), Gunnar Cauthery („Geniul'), Evan Hall („Orange is the New Black'), Akbar Kurtha („24', „Syriana') etc.

 

Îi vom revedea și în acest sezon pe Anamaria Marinca în rolul Marta Kamen, exobiolog și geolog rus;  Jihae, în rolul Hanna Seung, pilotul misiunii și în rolul surorii gemene Joon Seung, controlor de zbor al misiunii; Sammi Rotibi, în rolul Robert Foucault, inginer mecanic și robotician nigerian; Alberto Ammann, în rolul Javier Delgado, hidrolog și geochimist; Clémentine Poidatz în rolul Amelie Durand, fizicianul și biochimistul misiunii și Cosima Shaw, în rolul Leslie Richardson, fizician nuclear britanic.

 

„Acest sezon ne poartă într-un teritoriu cu totul nou', spune producătorul Johnson. „Fără legi, fără guvern și fără niciun fel de plase de siguranță, cum este să fii printre primii colonizatori de pe Marte? Nu numai că explorăm pericolele și misterele acestei lumi noi, dar și ceea ce înseamnă să fii om într-un loc unde trăiesc atât de puțini ca tine.'

 

 

Pentru a dezvălui viitoarele evenimente din Olympus Town, „Marte' colaborează din nou cu cei mai străluciți experți contemporani ai lumii, în pasajele sale de documentar. Între aceștia, îi regăsim pe Elon Musk, fondator și CEO SpaceX; Michio Kaku, remarcabil fizician și futurist; Ellen Stofan, fost director științific al NASA.

 

Însă, în acest nou sezon, secvențele de documentar sunt îmbogățite, dincolo de interviurile cu marii experți internaționali, de expuneri dramatice ale potențialelor provocări ce-i așteaptă pe oameni pe Marte, bazate pe scenarii reale ale evenimentelor petrecute pe Pământ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare