; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

960x0

Au început filmările pentru sezonul 6 din „Outlander”

11 February 2021

Sezonul al șaselea al serialului „Străina', în original „Outlander', a intrat oficial în producție, în Scoția, după cum am aflat dintr-un videoclip cu imagini din culise postat pe rețelele de socializare.

„Străina', cu Caitriona Balfe și Sam Heughan, a ajuns la sezonul al șaselea și are, până acum, șase nominalizări la Globurile de Aur. Chiar Sam Heughan, pe contul său de Twitter, a fost unul dintre cei care-a răspândit vestea: „Se filmează sezonul 6! Mă simt foarte norocos că lucrez acum, producătorii s-au asigurat că toată lumea va fi în siguranță și protejată. Acum nu mai trebuie decât să ne descurcăm cu ninsoarea…'.

Ultima oară când i-am văzut pe Claire Randall (Caitriona Balfe) și Jamie Fraser (Sam Heughan), Claire tocmai scăpa dintr-o întâlnire violentă cu Lionel Brown (Ned Dennehy). Cu amenințarea războiului deasupra capului, Claire și Jamie trebuie acum să aleagă ce ar fi mai bine pentru familia lor. Sezonul al șaselea din „Străina' va urmări mai departe lupta celor doi de a-i proteja pe cei pe care îi iubesc, în timp ce încearcă să se adapteze la viața Americii coloniale.

Noul sezon din „Străina' va avea premiera în 2022, pe Starz în America, și probabil în restul lumii pe Netflix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare