; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa „Pariu cu viaţa” vine diseară la “Happy Hour”

11 February 2013

LaLa Band a început filmările pentru sezonul al patrulea din “Pariu cu viaţa”, care se întoarce din 25 martie, în fiecare luni de la 20.30, la Pro TV.

În noul sezon din Pariu cu viaţa', pentru care s-a filmat la Susai, telespectatorii vor fi martorii unor drame puternice, triunghiuri amoroase şi poveşti de dragoste intense, vor savura şi vor asculta cover-uri şi mult mai multe piese originale interpretate de LaLa Band.

În sezonul 4 are loc o maturizare, se creează tot felul de intrigi, triunghiuri amoroase, apar personaje noi, în concluzie multă acţiune, dragoste, muzică, pasiune. Personajul meu este prins la mijloc între Andrei şi Liviu, întâmpină foarte multe dificultăţi în a-l alege pe unul din ei. Episodul filmat la Susai va fi unul de dragoste combinat cu intrigi care se ţes de unde nu te aştepti. Filmările s-au desfasurat pe 3 zile de filmare, atât în diverse locuri ale cabanei, dar şi exterioare', spune Alina Eremia.

Filmările au fost dulci, dar şi sexy

Anca şi Vlad s-au maturizat, ca şi noi de altfel. Veţi vedea. Cei doi grăbesc un pic lucrurile şi apar ceva probleme, o să vedeţi şi comedie, multă, întâmplări foarte simpatice, dar şi ceva probleme. Ca în viaţă', spun Criss şi Vlad.

Pentru cei doi, filmările la Susai au fost: Superbe. Dulci, romantice, dramatice, sexy. Un videoclip la piesa noastră preferată, Ploaia mea', compusă de Ionuţ Radu. Să vă mai spunem ? Nuuuu… Surpriză!'.

Dorian Popa a mărturisit că ştia că piesajele de la Susai sunt superbe. Despre personajul său, Andrei, el a spus că “nu este invitat la Susai, lucru care îl supără foarte tare, însă îl ambiţionează foarte tare să o recâştige pe Ioana”.

Sore a lipsit de la filmări

Deşi nu am fost la Susai pot să spun că în sezonul 4 personajul meu surprinde din nou pentru că nimeni nu se aşteaptă la noua abordare asupra vieţii, a Sarei şi este sezonul în care Sara redevine personajul negativ, însă de această dată până în măduva oaselor', spune Sore.

Alina, Dorian, Criss, Vlad, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Liviu si Bubu vin astăzi, 11 februarie, în platoul emisiunii Happy Hour', de la 17.30, la Pro TV şi la Cancan TV de la 22.00, la Acasă, să vorbească despre noul sezon din Pariu cu viaţa', despre mega turneul LaLa Love Tour şi despre concertul pe care îl vor susţine Live, de Ziua Îndrăgostiţilor la CinemaPRO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare