; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial bridgerton

Au început filmările pentru al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

16 March 2021

Îndrăgitul serial Netflix „Bridgerton', care s-a bucurat de audiențe record după lansarea de anul trecut, din 25 decembrie, va reveni în curând pe platformă cu un al doilea sezon, spre bucuria fanilor săi numeroși, scrie dailymail.co.uk.

 

Și acest sezon va fi inspirat de seria de romane scrisă de Julia Quinn, având acțiunea plasată la Londra, în perioada Regenței. Primul sezon, ecranizare a cărții „Eu și ducele' (tradusă și în România), îi avea ca personaje principale pe independenta Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și pe soțul ei, ducele de Hastings (Regé-Jean Page). 

 

Al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea', publicat, de asemenea, la noi, deci se va concentra pe personajul lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne. După încheierea relației toride cu pasionala cântăreață de operă Siena Rosso (jucată de Sabrina Bartlett), Anthony va începe să-și caute o mireasă potrivită. 

 

În timp ce încearcă să o cucerească pe tânăra Edwina, el se simte tot mai atras de sora ei, Kate, în ciuda faptului că de cele mai multe ori au viziuni total opuse asupra lucrurilor. Una dintre noile apariții interesante din serial va fi, așa cum au dezvăluit producătorii, această tânără și atrăgătoare Kate Sharma, care va fi interpretată de Simone Ashley. Noua eroină se numea în roman Kate Sheffield, dar în serial se va numi Kate Sharma, pentru a evidenția trăsăturile sud-asiatice ale personajului. Actrița Simone Ashley (pe numele adevărat Simone Ashwini Pillai), care va împlini 26 de ani pe 30 martie, are origini indiene și ceyloneze, a studiat la Arts Educational School din Londra și este cunoscută din serialele „Sex Education', „Broadchurch' și „Pokémon Detectiv Pikachu'. 

 

Vestea – excelentă pentru fani – despre filmările pentru sezonul al doilea a fost dată într-o postare recentă pe Instagram a lui Luke Newton, actorul de 24 de ani care îl interpretează pe Colin Bridgerton, cel mai mic dintre băieții familiei. Acesta le-a arătat tuturor că membrii distribuției sunt foarte încântați de revenirea la filmări și că se distrează de minune pe platouri.

 Vezi galeria foto >

Tânărul actor a mai postat pe Instagram și alte secvențe și fotografii din culise, inclusiv un instantaneu cu Luke Thompson (32 de ani), interpretul lui Benedict, fratele mijlociu al fetelor Bridgerton, și cu Jonathan Bailey (32 de ani), interpretul lui Anthony, îmbrăcați în costumele din serial. Luke Newton a mai postat și imagini și un scurt clip cu el și cu Luke Thompson în șa, într-o pauză de filmare, alături de care a scris: „The boys are back in town'.

 

Sezonul al doilea al serialului îi va readuce împreună pe câțiva dintre cei mai îndrăgiți membri ai distribuției, precum Phoebe Dynevor în rolul lui Daphne Bridgerton, Regé-Jean Page în rolul ducelui de Hastings, Golda Rosheuvel în rolul reginei Charlotte și Adjoa Andoh în rolul lui Lady Danbury. De asemenea, Jonathan Bailey, interpretul lui Anthony Bridgerton, a declarat într-un interviu pentru Mirror că scenele de sex vor fi prezente și în acest sezon, pentru că „intimitatea, identitatea și sexualitatea se află în centrul poveștii din Bridgerton, așa că trebuie să ne asigurăm că ele vor fi prezente în continuare, iar producătorii le vor face și de data asta să arate grozav'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare