; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mission impossible 5

Au început filmările la „Mission: Impossible” 5

26 August 2014

Filmările pentru cel de-al cincilea capitol din franciza “Mission: Impossible” vor avea loc la Viena, în Maroc şi la Londra.

mission-impossible-5

Tom Cruise reia rolul lui Ethan Hunt cu care publicul din toată lumea a făcut pentru prima dată cunoștință în 1996. În cel de-al cincilea capitol se vor întoarce, de asemenea, Simon Pegg în rolul lui Benji, Jeremy Renner în rolul lui Brandt, și Ving Rhames în rolul lui Luther. Lor li se vor alătura Alec Baldwin și Rebecca Ferguson.

Christopher McQuarrie regizează filmul după un scenariu scris de Drew Pearce, Christopher McQuarrie și Will Staples. Filmul e produs de Tom Cruise prin compania lui, Tom Cruise Productions. și de J.J. Abrams și Bryan Burk, prin compania Bad Robot. David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger de la Skydance Productions vor fi producătorii executivi ai filmului.

Cel de-al patrulea capitol al francizei, MISSION: IMPOSSIBLE: GHOST PROTOCOL', a fost un succes internațional, cumulând 700 de milioane de dolari la box office, fiind filmul cu cele mai mari încasări din cariera lui Tom Cruise.

În total, franciza MISSION: IMPOSSIBLE' a cumulat peste 2 miliarde de dolari pe plan internațional, fiind una din cele mai de succes din istoria cinematografiei.

Cel de-al cincilea capitol va fi lansat în iarna lui 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare