; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Wick: Keanu Reeves

Au început filmările la „John Wick: Chapter 4”! Află detaliile despre noul film cu Keanu Reeves

01 July 2021

Numeroșii fani ai lui Keanu Reeves și ai filmelor din franciza „John Wick' primesc o veste bună – au început filmările la „John Wick: Chapter 4', a cărui premieră este programată pentru 27 mai 2022, scrie dailymail.com. 

 

Recent, unul dintre actorii pe care îi vom vedea în film a anunțat începerea filmărilor pentru al patrulea titlu din populara franciză lansată în 2014 cu „John Wick'. Shamier Anderson (30 de ani), care s-a alăturat de curând distribuției filmului „John Wick: Chapter 4', a postat pe Instagram o fotografie cu un scaun amplasat pe platoul de filmare, care indica limpede faptul că filmările tocmai au început, iar contul oficial de Twitter al producției a confirmat știrea. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Shamier Anderson (@shamieranderson)

Shamier Anderson, cunoscut în special din rolul agentului Xavier Dolls din serialul SF „Wynonna Earp', nu a dezvăluit însă prea multe despre rolul lui din noul film. Se pare că personajul său i se va alătura celui jucat de Donnie Yen, un tip care își unește forțele cu John Wick (Keanu Reeves) împotriva dușmanilor comuni. Tot recent s-a alăturat distribuției din „John Wick: Chapter 4' și faimoasa cântăreață și compozitoare anglo-niponă Rina Sawayama, dar nu se știe încă ce rol va interpreta aceasta. 

Tot ce știm despre noul film „John Wick: Chapter 4!'

Alături de Keanu Reeves, în noul film vom vedea vedete ca Laurence Fishburne sau Ian McShane, care își vor relua rolurile celor mai mari aliați ai lui John Wick: Bowery King, respectiv Winston. Talentatul Bill Skarsgård, cunoscut din serialul „Castle Rock' și din franciza „It', și  Hiroyuki Sanada se vor alătura distribuției. 

„John Wick: Chapter 4' va fi regizat de Chad Stahelski. Acesta a realizat al doilea și al treilea film din serie, după ce a co-regizat primul „John Wick' (2014) împreună cu David Leitch, care a semnat, ulterior, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire' (2017)', „Deadpool 2' și „Furios și iute: Hobbs & Shaw' (2019). 

Încă nu a fost dezvăluit niciun detaliu despre acțiunea noului film, dar faptul că filmările vor avea loc în Franța, Germania și Japonia sugerează o nouă aventură la nivel global. Cum fiecare film din serie a avut încasări și mai mari decât predecesorul său, „John Wick: Chapter 4' se numără printre cele mai așteptate noi titluri ale anului viitor. Premiera sa este programată pentru 27 mai 2022. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare