Homepage  / Cinema

Barbie 2. Au început deja discuțiile despre un spin-off dedicat lui Ken. Ce știm până acum

Barbie 2. Au început deja discuțiile despre un spin-off dedicat lui Ken. Ce știm până acum
8

de Andreea Hentea,

După uluitorul succes al filmului Gretei Gerwig, „Barbie” (disponibil pe ecranele noastre din 21 iulie), a început deja să se vorbească despre un eventual spin-off dedicat lui Ken, mai ales că Ryan Gosling, care a jucat rolul perechii lui Barbie, a fost irezistibil.

Barbie 2. Primele informații despre spin-off-ul dedicat lui Ken

După ce filmul „Barbie” a bătut record după record la încasări, se vorbește deja, conform radiotimes.com, despre un eventual spin-off, care să îl aibă în centru pe Ken. În pofida faptului că, inițial, distribuirea lui Ryan Gosling în rolul perechii lui Barbie a stârnit multe îndoieli, jocul lui impecabil și felul în care a intrat în convenția acestei povești roz bombon au constituit deliciul filmului.

Răsunătorul succes al peliculei a făcut deja să se vorbească despre sezonul actual ca despre „vara lui Barbie”, iar surse apropiate de studiourile Warner Bros. susțin că acestea ar avea în lucru o variantă de spin-off, cu Ryan Gosling în rolul principal.

Popularul „Barbie” ar putea avea un spin-off, dedicat lui Ken. Ce știm despre viitorul proiectIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ryan Gosling, surpriza din „Barbie”

În film, Ryan Gosling îi dă replica lui Margot Robbie cu o vervă remarcabilă, dansează și cântă irezistibil despre „viața în umbra lui Barbie”, iar mulți cronicari l-au numit „adevărata vedetă a filmului”, afirmând chiar că ar merita un Oscar pentru interpretare.

Actorul a stârnit, de asemenea, mult interes în jurul personajului său prin numeroasele interviuri acordate în ultimele luni, în care a vorbit despre modul în care și-a canalizat „Kenergia” interpretării. În cadrul unei discuții găzduite de evenimentul Comic-Con din Las Vegas, de exemplu, Ryan Gosling a discutat despre film cu regizoarea Greta Gerwig și cu colegele sale din distribuție, Margot Robbie și America Ferrera. Întrebat de Hollywood Reporter „cum și-a canalizat Ken-ul interior”, el a răspuns: „Trebuie să recunosc, până acum l-am cunoscut pe Ken doar de departe. Nu din interior” și „Ca să fiu cu totul sincer, m-am îndoit de Ken-ergia mea. Nu am intuit-o. Margot și Greta sunt cele care au invocat-o pentru mine”.

Vorbind despre experiențele „în premieră” pe care i le-a impus personajul, el a povestit: „Într-o zi, m-am trezit că îmi decolorez părul, mă rad pe picioare, port ținute personalizate, în culori neon, și mă plimb cu rolele pe plajă. A fost ca o febră, ca o scarlatină, ceva de genul: «De ce am urme de autobronzant pe cearșafuri? De ce port veste fără cămăși? Ce am pățit?»”.

Va exista un spin-off pentru Ken

Potrivit unei surse din interiorul Warner Bros., studiourile ar avea în dezvoltare un proiect de spin-off dedicat lui Ken, dar zvonul nu a fost confirmat încă de companie. Chiar dacă se dovedește că existența unui asemenea proiect este reală, totul se află în stadii incipiente și nu se știe cine va scrie, regiza sau lucra la el.

Este foarte probabil ca Warner Bros să anunțe, totuși, un spin-off, în condițiile în care „Barbie” a depășit cu mult încasările estimate, conform cărora filmul ar fi trebuit să facă încasări de aproximativ 80 de milioane de dolari în primele trei zile. Cu un buget de aproximativ 100 de milioane de dolari, filmul „Barbie”, lansat pe plan internațional vineri, pe 21 iulie, a obținut deja profituri record.

Filmul a încasat, în primele trei zile de rulare, 162 de milioane de dolari în Statele Unite și Canada și peste 356 de milioane de dolari la nivel global.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton