; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Au început audiţiile la „X Factor”

04 July 2011

Paula Seling, Mihai Morar, Adi de la AkcentAudiţiile cu juriul de la X Factor' s-au desfăşurat la Timişoara în faţa a peste o mie de oameni. Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă de la Akcent au dat, întâi de toate, multe autografe tuturor celor care le-au cerut acest lucru.

Întâlnirea dintre juriul X Factor' a avut loc la Filarmonica Banatul. Inca de la primul pas facut pe covorul rosu, membrii juriului au inceput sa dea autografe si sa faca poze cu fanii care ii asteptau de la primele ore ale diminetii

Juriul „X Factor' i-a ascultat pe concurenţii selectaţi în prima fază a audiţiilor.

După Timişoara, urmează Cluj. Ardelenii sunt aşteptaţi pe 9 şi 10 iulie la Casa de Cultură a Studenţilor, iar constănţenii pe 16 şi 17 iulie la Casa de Cultură a Sindicatelor.  La Iaşi, juriul „X Factor' se va afla pe 23 şi 24 iulie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

În Bucureşti audiţiile cu juriul vor avea loc pe 30 şi 31 iulie, 1 şi 2 august la Sala Palatului.

Audiţiile sunt prima etapă a megashow-ului care a înnebunit o lume întreagă şi pe care, în curând, Antena 1 îl va aduce şi în România.  Concurenţii vor avea şansa să devină mai cunoscuţi artişti ai momentului şi de a-şi face vocea auzită.

Mai mult, concursul are şi o miză materială pentru care toţi concurenţii pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodată de un show de televiziune din România.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare