; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel

Au fost alese cele mai sexy femei de la Hollywood. Vezi lista completă!

01 August 2014

 

La fel ca în fiecare an, casa de modă Victoria’s Secret a dat publicității lista “What Is Sexy?”, un clasament al celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspiraţie. Conform explicaţiilor casei de modă, în acest an, conceptul care a stat la baza elaborării listei este “Less is more” (mai puţin este mai mult, n.r.).


Jessica Simpson a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria’s Secret, scrie mediafax.ro. Cântăreața este mama unei fetiţe, Maxwell, în vârstă de doi ani, şi a unui băieţel, Ace Knute, în vârstă de un an.

Pe această listă apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă. Amber Heard este, în opinia Victoria’s Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

Lily Collins are cel mai sexy păr, iar Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul “nu-mi pasă”.

Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare